- 25 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 5 csomag vaníliás cukor
- 8 db tojás (szét kell szedni)
- 15 dkg vaj
- 1 l tej
160 fokon sütjük.
A tepsit zsírozni és zsemlemorzsával szórni.
A krémhez a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a liszttel, a tejjel felfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a margarin és a porcukor könnyű, krémesre kevert elegyével.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA cukrot a tojásokkal és a vajjal keverd habosra. A lisztbe szórd bele a sütőport és a kakaóport. Vegyítsd a kettőt, majd az egészet keverd simára. A legjobb, ha kézi habverővel do...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElsőként a tojásokat szétválasztottam, a sárgákat a cukorral elkvertem, hozzáadtam a sütőport, sót, olajat, kakaóport majd a rizslisztet is és összekevertem. A fehérjéket robotgépp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű