Tészta:
- 8 tojás fehérje
- 8 evőkanál cukor
- 8 evőkanál liszt
- 1 teáskanál sütőpor
Krém:
- 8 tojás sárgája
- 4 evőkanál cukor
- 5 evőkanál liszt
- 2 evőkanál valínliás cukor
- 4 dl tej
- 18 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
A tetejére
- 4 dl tejszín
- csokireszelék
A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral kevertetem, s közben kanalanként adom hozzá a vizet. Beleszitálom a lisztet, a sütőport, s belekeverem a diót. A tojások fehérjét pici...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és kis edényben felolvasztjuk lassú tűzön, majd hozzáadjuk a tejet és a cukrot. Amikor felforrt, és a cukor is elolvadt, levesszük a tűzről és 3 ek kakaót belekeverünk (a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókusztejet és az üres habszifont hűtsd le előzetesen, majd állítsd össze a gyártó utasítása szerint. Alaposan rázd össze, és a formázócsőrt a habszifonra helyezve máris használ...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összetört étcsokoládét megszórjuk a vaníliás cukorral, hozzáöntjük a tejszínt és vízgőz fölött, kevergetve felolvasztjuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a reszelt narancshéjat....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű