- 1/2 liszt
- 5-6 evőkanál cukor
- 1/2 csomag sütőpor
- csipet só
- 2 db tojás
- 4 dl víz
- 6-7 dl tej
- 1 dl étolaj
A meghámozott, kissé kemény őszibarackot karikákra vágjuk. A lisztből a tojássárgával és kevés vízzel sűrű palacsintatésztát készítünk, majd belekeverjük a habbá vert tojásfehérjét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból kikeverjük a palacsintatésztát, pihentetjük, míg elkészítjük a tölteléket. A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, és simára kev...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA mogyorót egy száraz serpenyőben megpirítjuk folyamatosan rázogatva, hogy egyik oldal se égjen meg. Konyharuhára öntjük, és ledörzsöljük barna héját. Aprítóba tesszük, és krémessé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a liszthez keverjük a cukrot, a sót és a kakaóport, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Ha már teljesen morzsalékos, a tojással és a vanília aromával összeállítjuk a tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű