A tésztához
10 dkg finomliszt
10 dkg cukor
3 db tojás
0.5 tk sütőpor
1 ek vaj (a forma kikenéséhez)
A töltelékhez
1 dl habtejszín
1 dl tej
1 tasak vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
10 dkg tehéntúró
1 citromból nyert citromlé
A tetejére
40 dkg görögdinnye
30 dkg sárgadinnye
A tojásokat a cukorral krémmé keverjük, a lisztet elkeverjük a sütőporral, és a tojásos masszába forgatjuk.
A gyümölcstorta formát vajjal kikenjük, a tésztát beleöntjük. Készre sütjük.
A tejszínt a tejjel, a pudingporral, a túróval és a citrom levével botmixerrel simára keverjük.
A krémet beletöltjük a tortakarikába, elsimítjuk, 15 percre hűtőbe tesszük.
A dinnyéket kimagozzuk, dinnyevájóval egyforma golyócskákat vájunk, és a tortát kivéve a hűtőből, a tetejére rakjuk, majd 1 órára visszatesszük a hűtőbe, hogy a krém megdermedjen.
Elkészítése: Egy könnyen kezelhető tésztát gyúrunk, folpackba csomagoljuk és addig pihentetjük, amíg az alma-töltelék elkészül. Almatöltelék: 1,5 kg almát meghámozunk, leres...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szélesmetéltet a szokásos módon megfőzzük. A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgájához adunk kb. 2 evőkanál cukrot és a tördelt túrót. Ak...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyűhttps://www.kochtrotz.de/rezepte/versunkener-obst-kuchen-fruktosearm-glutenfrei-laktosefrei-sorbitfrei-histaminarm/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A szezámpelyhet keverd össze a hozzávalókban felsoroltakkal Ha esetleg kicsik a tojások, akkor nyugodtam üss hozzá még egyet, ha pedig nagyok lennének, és folyós a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű