fél kiló tarja, 1 kiló burgonya, 4 fej vörös hagyma ,1 egész fej foghagyma só, őrőlt bors, majoranna fűszerkömény
Elő veszek egy Jénai tálat!! Felszeletelem a tarját ,Jénai aljára pici zsírt vagy olajat teszek abba a tarja szelet én 2 db-szoktam attól függ mekkorák a húsok, a húsra rákarikázom a vörös hagymát sózom, foghagymát rá aprítom rá teszem a fűszereket ízlés szerint és utána a karikára vágott nyers burgonyát úgy hogy befedje a húsokat és így rétegezem még a hús el nem fogy. utoljára a tetejére burgonya kerül. lefedem és sütőbe kb:2 órán keresztül sütöm a végén pár percre leveszem a fedelet had piruljon meg a krumpli.Jó étvágyat.!!
Ha friss élesztőt használunk, a langyos vízben, kis cukorral futtassuk fel. Dolgozzuk ki az összes hozzávalóval a tésztát és kelesszük letakarva egy órát langyos helyen. Ha exp...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplit meghámozzuk, karikára szeljük, a zöldpaprikát és a paradicsomot felszeleteljük. A szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk. A kolbász bőrét eltávolítjuk, m...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA rizst 1 kanál olajon megdinszteljük, sózzuk, félkeményre főzzük. A csirkemellet egy kis fej vöröshagymával a két gerezd fokhagymával ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A rizst sós vízben puhára főzzük, leszűrjük. A kelkáposzta leveleit lebontjuk, vastag, középső erüket húsverővel elvékonyítjuk. Enyhén sós, köménymaggal, babérlevéllel és 3 gere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű