Hozzávalók (1 személyre): kb. 5 cm hosszú kígyóuborka, vagy 2 közepes nagyságú hagyományos uborka, fél gerezd fokhagyma, kapor, kb. 2 dl víz, extra szűz olívaolaj, himalaya só, bors
Az uborkát az olaj és kapor kivételével a többi hozzávalóval összeturmixoljuk, majd egy tányérba öntjük. Belekeverünk egy kis kaprot, vagy megszórjuk a leves tetejét vele, majd meglöttyintjük a tetejét egy kis extra szűz olívaolajjal. Felkockázott uborka kockákkal dúsíthatod, hogy rágnivaló is legyen a levesben
Tipp: kis zabtejszín vagy kesudió hozzáturmixolásával krémesebbé tehető – (nekem nem hiányzott belőle)
a élesztöt a lisztel jol elmozsolom bele teszem a sót,cukrot,olajat.a vizet langyositom és adig adagolom a masszához mig jol összeál.feltét izlés szerint teszük rá ki hogy szereti...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dinnyét kisebb darabokra vágom, a barackot is meghámozom, feldarabolom. Botmixerrel pépesítem a gyümölcsöket. A gyümölcslébe, beleszórom a pudingot, és magas fokozaton keverem,...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelye...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűEgy edénybe egy kanálnyi olajat öntünk. A rizst kicsit megpirítjuk rajta, majd megsózzuk, és kétszeres mennyiségű vízben megpároljuk. A megfőtt rizst ezután egy tálba szedjük, és l...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű