menu

Családireceptkönyv.hu

Hagebuttenmarmelade


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2-2,5 kg Hagebutten,
650 g Gelierzucker 1:1
, Mark 1 Vanilleschote, oder abgeriebene Schale 1/2 zitrone und Orange

Elkészítés:


Hagebutten waschen, Stiel und Fliege entfernen und mit wenig Wasser weichkochen. Erst durch ein grobes, dann ein feines Sieb passieren. Mus(750g) mit Gelierzucker und den übrigen Zutaten aufkochen und unter ständigem Rühren 4 min sprudelnd kochen. In heiß ausgespülte Gläser füllen und auf den Kopf stellen.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
TÖLTÖTT CUKKINI
TÖLTÖTT CUKKINI

A 4 tojást keverd össze sóval, borssal, majd add hozzá a reszelt cukkinit és a parmezánt. Keverd össze a masszát, és egyengesd egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Süsd 180 fokon 20 p...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bundáskenyér- reform
Bundáskenyér- reform

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Sajtszuflé spenóttal
Sajtszuflé spenóttal

A sajtokat lereszeljük. A tojásokat szétválasztjuk. A vajat felolvasztjuk egy lábasban, beleszórjuk a lisztet, és ráöntjük a tejet. Sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Andrea
Zöldséges-gnocchis marharagu
Zöldséges-gnocchis marharagu

Nagyobb lábosban felmelegítjük az olívaolajat és a vajat, megpirítjuk rajta a közepes kockákra vágott marhahúst. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd rászórjuk a vékony csíkokra v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk