Családireceptkönyv.hu

Pácolt sült csirkecomb


Írta:

Elk. idő: 15-perc
Adag: 8-10 /fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pácolt sült csirkecomb! 2-kg-csirke comb, só, bors, piros paprika, vegeta, jó fajta finom mustár, 2-deci olaj, 2-deci víz!

Elkészítés:


A combokat letisztítom, majd folyó víz alatt alaposan le mosom, egészben, vagy ketté vágva tálba rakom, sózóm, borsozom kevés Vegetát szórok rá,hozzá öntöm az olajat a csapott evő kanál mustárt, megszórom piros paprikával, és az egészet jól összeforgatom a pác levében, majd tepsibe rakom, rá öntöm a két deci vizet kis olajat még öntök a hús tetejére, és az előmelegített sütőbe berakom, és sütöm 50-55-percig, közben a benne lévő olajos szaftjával locsolgatom, és rózsásra sütöm!

Trükkök, tippek, praktikák:


Amikor pácolt húsokat sütök, előszoktam pácolni előtte nap, vagy pár órával előbb, és jól át érlelődik finom omlósra lehet sütni, de ha erre nincs időm, akkor is finom tepsibe rakom és megsütöm!

Pácolt sült csirkecomb

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mustáros csirkemell kukoricás sajttal sütve
Mustáros csirkemell kukoricás sajttal sütve

A csirkemellet szeljük fel, de ne túl vékonyra. Sózzuk, borsozzuk, majd kenjük be mustárral, és hagyjuk egy kicsit állni. Egy serpenyőben a szalonnát megpirítjuk , majd a visszama...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vörösboros csirkecombok
Vörösboros csirkecombok

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk majd a vajon megpirítjuk. Mikor a hús kifehéredik, felöntjük 0,5 dl vízzel és hagyjuk párolódni, közben a paprikát és a sárgarépát apró csíkokra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Éva
Fokhagymás, petrezselymes burgonya fincsi csirkecomb
Fokhagymás, petrezselymes burgonya fincsi csirkecomb

A húsokat átkenjük a fűszerekkel és forró olajban 10 perc alatt félig átsütjük, majd félretesszük. Közben a burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, kiolajozott hőálló edénybe tess...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Ízletes csirkemell
Csirkemell - Ízletes csirkemell

1. A csirkemellet vékonyan felszeleteljük, és kivajazott tűzálló tálba rakjuk. 2. Tejszínbe keverünk kevés sót, borsot, delikátot, felkockázott füstölt szalonnát, leöntjük vele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk