Pácolt sült csirkecomb! 2-kg-csirke comb, só, bors, piros paprika, vegeta, jó fajta finom mustár, 2-deci olaj, 2-deci víz!
A combokat letisztítom, majd folyó víz alatt alaposan le mosom, egészben, vagy ketté vágva tálba rakom, sózóm, borsozom kevés Vegetát szórok rá,hozzá öntöm az olajat a csapott evő kanál mustárt, megszórom piros paprikával, és az egészet jól összeforgatom a pác levében, majd tepsibe rakom, rá öntöm a két deci vizet kis olajat még öntök a hús tetejére, és az előmelegített sütőbe berakom, és sütöm 50-55-percig, közben a benne lévő olajos szaftjával locsolgatom, és rózsásra sütöm!
Amikor pácolt húsokat sütök, előszoktam pácolni előtte nap, vagy pár órával előbb, és jól át érlelődik finom omlósra lehet sütni, de ha erre nincs időm, akkor is finom tepsibe rakom és megsütöm!
1. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk. 2. Egy tálba belerakjuk a bunda hozzávalóit. Összekeverve sűrű masszát készítünk. Ebbe forgatjuk a húskockákat. 3. A máz hozzávalóit ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészülünk: felvágjuk apróra a hagymát, paprikát, paradicsomot, felkockázzuk a húst, a krumplit, a répát és nagyobb darabokba vágjuk a fehérrépát. Kókuszolajon üvegesre párol...
Elkészítési idő: bő 1 óra Nehézség: KönnyűA mellfiléket aránylag vékony szeletekre vágjuk, és az elkészítést megelőző este beáztatjuk a tejbe, amibe belekerül a zúzott fokhagyma is. Másnap a filéket jól lecsöpögtetjük, mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet 2 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon oldalanként 1-1 percig elősütjük, majd egy vajjal kikent tűzálló tálba,tepsibe rakjuk, minden szele...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű