3 dl habtejszín, 2 evőkanál cukor, gyümölcs (leginkább konzerv, abból viszont bármilyen, többféle is)
1. A habtejszínt robotgéppel felverjük, közben hozzátesszük a cukrot.
2. Mikor már majdnem eléri a tejszínhab állagot, egy őzgerinc formába öntjük, és belepotyogtatjuk a gyümölcsöket.
3. A mélyhűtőbe tesszük, és néhány óra múlva tálalhatjuk!
4. Amikor a formából kiveszem, felvágom, és a hófehér fagyiban ott a sok színes gyönyörű gyümölcs!
5. Tálalás előtt egy kis piros szörpöt (eper, málna, meggy) öntök rá díszítésként.
1. A sárgadinnyedarabokat apróra vágjuk, és betesszük a turmixpohárba. 2. Hozzáadjuk a mézet, a citromlevet, a citromhéjat, a vaníliás cukrot és a sót, majd a rumot is ráöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Az epret folyó vízben megmossuk, lecsurgatjuk, majd a csumáját eltávolítjuk. Ezután ismét megmossuk és lecsurgatjuk. 2. Apróra összevágjuk és betesszük a turmixgépbe (vagy k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A meggyet megmossuk, lecsepegtetjük, kimagozzuk. 200 g-ot félreteszünk a díszítéshez, a többit botmixerrel péppé zúzzuk. A tojásokat kettéválasztjuk. 2. Két külön tálban kemé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citrom levét kipréseljük, majd összekeverjük a cukorral, a reszelt citromhéjjal és a sóval. Beöntjük a turmixpohárba. Rátöltjük a kefirt, és habos, egynemű masszává keverjük. Ezu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű