1 kg burgonya, 5 dkg vaj, só, bors
1. A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk.
2. Az egész krumplikat vajjal bekenjük, sóval, borssal beszórjuk, majd a sütőben 10-15 percig pirítjuk.
1. A burgonyákat hámozzuk meg, majd hosszanti irányban vágjuk félbe. 2. Sózzuk, borsozzuk alaposan. 3. Sütőtepsiben osszuk el egyenletesen a pecsenyezsírt, majd erre tegyük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst finomra vágott vöröshagymával tedd forró zsírra, s pirítsd vajsárgára. Szórd meg sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel és öntsd fel forró erőlevessel. (A rizs térfo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon a rizst átpirítjuk, felöntjük vízzel, sózzuk, lefedve alacsony lángon kb 15 percig főzzük, néha megkeverve. Aztán lekapcsoljuk a lángot, levesszük a fedőt és tiszta konyharu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit spirálozóval spagettitészta alakúvá varázsoljuk. Serpenyőben a vajat felolvasztjuk és beleforgatjuk a tésztát. Fűszerezzük, és addig kevergetjük, amíg át nem forrósodot...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű