1 db löncshús konzerv, 3 ek Rama sütőmargarin, 4 ek ketchup, 2 ek édes mustár, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, őrölt kömény
1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt.
2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró kockákra vágott hagymát.
3. Megkenjük vele a kenyeret, zsemlét, ki mit szeret, és sajttal a tetején megsütjük.
a tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. S...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. 2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az aprór...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük. Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a mustár, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű