menu

Családireceptkönyv.hu

Melegszendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 db löncshús konzerv, 3 ek Rama sütőmargarin, 4 ek ketchup, 2 ek édes mustár, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, őrölt kömény

Elkészítés:


1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt.

2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró kockákra vágott hagymát.

3. Megkenjük vele a kenyeret, zsemlét, ki mit szeret, és sajttal a tetején megsütjük.

Melegszendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Melegszendvics krém
Melegszendvics krém

Botmixerrel (vagy turmixgépben) pürésítjük a hagymát, a tejfölt, a tömlössajtot, és a fokhagymakrémet. Állni hagyjuk 15 percig, hogy összeérjen. Elkészítés: A löncshúst apró d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Házi csirkemájkrém
Házi csirkemájkrém

A szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm a zsírral együtt. A hagymát laskára vágom és a kisült szalonnára dobom az apróra vágott fokhagymával együtt, lepirítom. Rádobom a megpucol...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sonkakrém (maradék sonkából)
Sonkakrém (maradék sonkából)

A sonkát apró kockákra vágjuk, és az összes hozzávalót jól kikeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfiolkrém
Karfiolkrém

A karfiolt sós vízben puhára fõzöm (a vízbe teszek kevés tejet – a karfiol szép fehér marad). Villával összetöröm, megsózom, borsozom, kevés mustárt keverek hozzá. Majonézzel és ha...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk