menu

Családireceptkönyv.hu

Melegszendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 db löncshús konzerv, 3 ek Rama sütőmargarin, 4 ek ketchup, 2 ek édes mustár, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, őrölt kömény

Elkészítés:


1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt.

2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró kockákra vágott hagymát.

3. Megkenjük vele a kenyeret, zsemlét, ki mit szeret, és sajttal a tetején megsütjük.

Melegszendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tojáskrém
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Tojáskrém

a tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. S...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
 Pikáns tojáskrém
Pikáns tojáskrém

1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. 2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az aprór...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Retró melegszendvicskrém -vagdaltból
Retró melegszendvicskrém -vagdaltból

A vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük. Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a mustár, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bianka
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk