1 db löncshús konzerv, 3 ek Rama sütőmargarin, 4 ek ketchup, 2 ek édes mustár, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, őrölt kömény
1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt.
2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró kockákra vágott hagymát.
3. Megkenjük vele a kenyeret, zsemlét, ki mit szeret, és sajttal a tetején megsütjük.
A camembert-t nagyobb kockákra vágjuk. A megtisztított hagyma felét vékonyan felkarikázzuk, a másik felét apróra kockázzuk. A szobahőmérsékletű vajat kézi mixer habverőjével krémes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie gehackten Tomaten in einem Sieb für ca. 10 Minuten abtropfen lassen. Das Wasser entsorgen. Währenddessen ½ rote Paprika, ½ grüne Paprika und ½ Zwiebel sehr fein würfeln. Die J...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A héjától megszabadított kolbászt kisebb darabokra vágjuk. 2. Késes aprító tartályába tesszük, majd a vajjal, a tejföllel és a sajtkrémmel összedolgozzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojást keményre főzöm, majd a kolbásszal együtt apróra vagdalom, de még egyszerűbb ledarálni. 2. Egy tálba téve hozzáadom a májkrémet, a mustárt, a tejfölt, a pirosaranyat...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz