10 dkg puha vaj, 2 ek mustár, csipetnyi cukor
1. A cukrot elkeverem a mustárral, majd habosra keverem a puha vajjal.
A karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA paprikát előre sütöttem tepsiben, a hagymát megdinszteltem zsíron a fokhagymával, rá a reszelt cukkini és a többi zöldség, meg a fűszerek. Botmixerrel lepépesítettem. Még forrón...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3. T...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük és megpucoljuk. Amikor a tojások langyosra hűlnek a sárgájukat villával összetörjük és a puha vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a must...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű