10 dkg puha vaj, 2 ek mustár, csipetnyi cukor
1. A cukrot elkeverem a mustárral, majd habosra keverem a puha vajjal.
1. A megmosott metélőhagymát finomra vágjuk, a puha vajhoz keverjük, sóval, borssal ízesítjük. 2. Ebből a vajból pingpong-labda nagyságú golyókat formálunk és a hűtőbe tesszük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőtt tojásokat felaprítjuk, kikeverjük mascarponéval, majonézzel, mustárral, lila hagymával, fűszerezzük, sóval, borssal.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű