menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros vaj


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 dkg puha vaj, 2 ek mustár, csipetnyi cukor

Elkészítés:


1. A cukrot elkeverem a mustárral, majd habosra keverem a puha vajjal.

Mustáros vaj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anett
Cukkinikrém
Cukkinikrém

1. Az olajon pirítsuk meg a kockára vágott hagymát, majd a kockára vágott cukkinit. 2. Fűszerezzük, hozzáadjuk a fokhagymát, cukrot, mustárt, és puhára pároljuk. Kihűtjük. 3. Bot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gombás melegszendvics krém
Gombás melegszendvics krém

1. A vajat felolvasztom, rászórom a lisztet, majd fokozatosan, folyamatos keverés mellett felöntöm a tejjel. 2. Sózom, borsozom, mehet bele a szerecsendió és a pirospaprika.Elke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Lakatos
Kapros Tonhalkrém
Kapros Tonhalkrém

Elkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk,...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Füstöltsajt krém
Füstöltsajt krém

1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk