10 dkg puha vaj, 2 ek mustár, csipetnyi cukor
1. A cukrot elkeverem a mustárral, majd habosra keverem a puha vajjal.
1. Az olajon pirítsuk meg a kockára vágott hagymát, majd a kockára vágott cukkinit. 2. Fűszerezzük, hozzáadjuk a fokhagymát, cukrot, mustárt, és puhára pároljuk. Kihűtjük. 3. Bot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat felolvasztom, rászórom a lisztet, majd fokozatosan, folyamatos keverés mellett felöntöm a tejjel. 2. Sózom, borsozom, mehet bele a szerecsendió és a pirospaprika.Elke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű