- 1 doboz Medvesajt,
- 15 dkg mascarpone,
- 1 tubus majonéz,
- 1 fej fokhagyma, igen, egy fej
- só,
- bors,
A Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.
A fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat és a hagymát felszeleteljük. Kis olajon megpuhítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a májat és a fűszereket, kevergetve készre sütjük. Az aprítóba tesszük a hagyma másik fe...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A cukrot elkeverem a mustárral, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFőtt tojásokat felaprítjuk, kikeverjük mascarponéval, majonézzel, mustárral, lila hagymával, fűszerezzük, sóval, borssal.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű