Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás sajtkrém


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 doboz Medvesajt,
- 15 dkg mascarpone,
- 1 tubus majonéz,
- 1 fej fokhagyma, igen, egy fej
- só,
- bors,

Elkészítés:


A Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.

Fokhagymás sajtkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anett
Hummus
Hummus

A fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klári
Májkrém
Májkrém

A májat és a hagymát felszeleteljük. Kis olajon megpuhítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a májat és a fűszereket, kevergetve készre sütjük. Az aprítóba tesszük a hagyma másik fe...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Mustáros vaj
Mustáros vaj

1. A cukrot elkeverem a mustárral, majd habosra keverem a puha vajjal.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tojáskrém másként (Gita)
Tojáskrém másként (Gita)

Főtt tojásokat felaprítjuk, kikeverjük mascarponéval, majonézzel, mustárral, lila hagymával, fűszerezzük, sóval, borssal.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk