- 1 doboz Medvesajt,
- 15 dkg mascarpone,
- 1 tubus majonéz,
- 1 fej fokhagyma, igen, egy fej
- só,
- bors,
A Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.
1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3. T...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgáját villával összetörjük és a vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt. Végül a tojásfehérjét apró kockákra vágjuk és belekeverjük
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA májat tisztítsd meg, és ha van időd rá, áztasd tejben néhány órát, vagy akár egy egész éjszakát. A hagymát szeleteld vékony csíkokra, és a zsír felén futtasd meg. Add hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű