10 dkg puha vaj, 20 dkg natúr - puha krémsajt, 4 ek tejföl.
Az alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Ebbe a keverékbe bármilyen fűszert bele lehet keverni a fokhagyma portól egészen a sült fűszer keverékig.
Pesti papa vegetával és kis fokhagymával szerette nagyon!
A májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk, belerakjuk vaníilás cukrot, fahéjat, mazsolát, és a felvert tojásokat. Ha savas, ruhába töltjük, lecsöpögtetjük, és 1 napig érleljük a hűtőben.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGombát tisztítás után feldaraboljuk. Hagymát is felaprítjuk, majd kevés zsiradékon pirítsuk meg, húzzuk félre, tegyünk rá egy kis pirospaprikát. Jöhet a gomba, rögtön sózzuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát az olajon dinszteld üvegesre, majd szórd meg pirospaprikával. A meghámozott, kimagozott és 1x1 centis kockákra vágott cukkinit add hozzá a hagymához. A neg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű