10 dkg puha vaj, 20 dkg natúr - puha krémsajt, 4 ek tejföl.
Az alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Ebbe a keverékbe bármilyen fűszert bele lehet keverni a fokhagyma portól egészen a sült fűszer keverékig.
Pesti papa vegetával és kis fokhagymával szerette nagyon!
1. A megmosott metélőhagymát finomra vágjuk, a puha vajhoz keverjük, sóval, borssal ízesítjük. 2. Ebből a vajból pingpong-labda nagyságú golyókat formálunk és a hűtőbe tesszük,...
Elkészítési idő:1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük. 2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát. 3. Sózzuk...
Elkészítési idő:A hagymát megpucolom, apróra vágom. A kockára vágott sonkát egy serpenyőben ropogósra sütöm. A creme frainche-t elkeverem a sajttal, zöldborssal, sonkával és a hagymával. Sóval íze...
Elkészítési idő: 20 percIgy készítsd el: A babot mosd át, áztasd be éjszakára, és másnap főzd puhára. A főzővízbe tégy 1-2 babérlevelet. A megfőtt babot szűrd le, a babérlevelet dobd ki. Botmixerrel, v...
Elkészítési idő: 30 perc