menu

Családireceptkönyv.hu

Vajkrém


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 dkg puha vaj, 20 dkg natúr - puha krémsajt, 4 ek tejföl.

Elkészítés:


Az alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ebbe a keverékbe bármilyen fűszert bele lehet keverni a fokhagyma portól egészen a sült fűszer keverékig.
Pesti papa vegetával és kis fokhagymával szerette nagyon!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Görög sajtpástétom
Görög sajtpástétom

A feta sajtot villával összetörjük, a zöld-fűszereket apróra vágjuk/mozsárban összetörjük. A krémhez hozzáadjuk a tejfölt/joghurtot, olívaolajat, borsot, az apróra vágott fokhagym...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Sajtkrém
Sajtkrém

1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat. 2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat megmosom és műanyag villával körbeszurkálom. A sütő rácsára alufóliát teszek, a sütőt 230 C fokra beállítom, és a padlizsánokat addig sütöm, amíg teljesen megsülnek...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymás kapros fetás krém
Fokhagymás kapros fetás krém

A krémsajtot és a fetát botmixerrel krémesítjük, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, és addig keverjük, amíg sima, krémes állagot nem kapunk. Ezután hozzáadjuk a tejfölt va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk