10 dkg párizsi
2 dkg margarin
2 dkg tejföl
petrezselyem, vöröshagyma, mustár, só
A karfiolt sós vízben puhára fõzöm (a vízbe teszek kevés tejet – a karfiol szép fehér marad). Villával összetöröm, megsózom, borsozom, kevés mustárt keverek hozzá. Majonézzel és ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A tojást keményre főzöm, majd a kolbásszal együtt apróra vagdalom, de még egyszerűbb ledarálni. 2. Egy tálba téve hozzáadom a májkrémet, a mustárt, a tejfölt, a pirosaranyat...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A zöldségféléket megmossuk, megpucoljuk, a hagymát a paradicsompaprikával ledaráljuk; a babot sós vízben előfőzzük, felét ledaráljuk. A paradicsomot meghámozzuk, és szintén leda...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat megptisztítom és apróra lereszelem, hozzádom a majonézt, curryt és sót és jól összekeverem. Pár órára érdemes ezt is hütõbe tenni, hogy az ízek összeérjenek. Jó étvá...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű