10 dkg párizsi
2 dkg margarin
2 dkg tejföl
petrezselyem, vöröshagyma, mustár, só
A zsirt felmelegitjük és megfonnyasztjuk benne az apróra vágott újhagymát,összezúzott fokhagymát és kihűtjük.A keményre főtt tojásokat apróra összedaraboljuk 4 darab sárgája kivéte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűIgy készítsd el: A babot mosd át, áztasd be éjszakára, és másnap főzd puhára. A főzővízbe tégy 1-2 babérlevelet. A megfőtt babot szűrd le, a babérlevelet dobd ki. Botmixerrel, v...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. 2. Hozzáadjuk a tejtermékekhez. 3. Az egészet villával összekeverjük, fűszerezzük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a hagymát. Habosra keverjük a vajat, a fölt és a mustárt, ma...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű