10 dkg vaj, 20 dkg krémsajt, 15 dkg sonka, 1 fej lila hagyma, 3 db főtt tojás, só, bors.
A hagymát, sonkát és a tojásokat a lehető legapróbbra összekockázzuk.
A hozzávalókat alaposan összekeverjük és fűszerezzük.
A padlizsánokat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm. Hosszában felbevágom és lapjával lefele, egy sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatom. 220 fokra előmelegített...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA fokhagymát megpucolom, felaprítom, majd a sóval, mozsárban pépesre dörzsölöm. A tahinit összekeverem a citrom lével, hozzáadom a sós fokhagymát és alaposan kikeverem. A csicse...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűFőzd keményre a tojásokat 10 perc alatt, majd hagyd kihűlni. Közben vágd fel apróra a hagymát, szárzellert és a zöldfűszereket és keverd össze az öntet hozzávalóit, a joghurtot, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű