10 dkg vaj, 20 dkg krémsajt, 15 dkg sonka, 1 fej lila hagyma, 3 db főtt tojás, só, bors.
A hagymát, sonkát és a tojásokat a lehető legapróbbra összekockázzuk.
A hozzávalókat alaposan összekeverjük és fűszerezzük.
◾️A konzerveket lecsurgatjuk, és egy tálba öntjük. ◾️Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a mustárt, a sót és a borsot. ◾️Összekeverjük, és pár órát hagyjuk állni, ho...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA feta sajtot villával összetörjük, a zöld-fűszereket apróra vágjuk/mozsárban összetörjük. A krémhez hozzáadjuk a tejfölt/joghurtot, olívaolajat, borsot, az apróra vágott fokhagym...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A padlizsánokat megsütöm, héjukat lehúzom, levüket lecsöpögtetem. Ezalatt ki is hűlnek általában. 2. A tojássárgájából a mustárral és az olajjal majonézt készítek. Citromlével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a megadott sorrendben a késes aprító tartályába tesszük és krémesre pürésítjük, vagy egy tálban botmixerrel krémesítjük. A végén, ha szükséges, még igazítunk az ízek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű