Családireceptkönyv.hu

Szendvicskrém


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 dkg vaj, 20 dkg krémsajt, 15 dkg sonka, 1 fej lila hagyma, 3 db főtt tojás, só, bors.

Elkészítés:


A hagymát, sonkát és a tojásokat a lehető legapróbbra összekockázzuk.
A hozzávalókat alaposan összekeverjük és fűszerezzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kitti
Majonézes tonhalkrém
Majonézes tonhalkrém

◾️A konzerveket lecsurgatjuk, és egy tálba öntjük. ◾️Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a mustárt, a sót és a borsot. ◾️Összekeverjük, és pár órát hagyjuk állni, ho...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Görög sajtpástétom
Görög sajtpástétom

A feta sajtot villával összetörjük, a zöld-fűszereket apróra vágjuk/mozsárban összetörjük. A krémhez hozzáadjuk a tejfölt/joghurtot, olívaolajat, borsot, az apróra vágott fokhagym...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

1. A padlizsánokat megsütöm, héjukat lehúzom, levüket lecsöpögtetem. Ezalatt ki is hűlnek általában. 2. A tojássárgájából a mustárral és az olajjal majonézt készítek. Citromlével...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilka
Aszalt paradicsomos babos kence - TCM
Aszalt paradicsomos babos kence - TCM

A hozzávalókat a megadott sorrendben a késes aprító tartályába tesszük és krémesre pürésítjük, vagy egy tálban botmixerrel krémesítjük. A végén, ha szükséges, még igazítunk az ízek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk