10 dkg vaj, 20 dkg krémsajt, 15 dkg sonka, 1 fej lila hagyma, 3 db főtt tojás, só, bors.
A hagymát, sonkát és a tojásokat a lehető legapróbbra összekockázzuk.
A hozzávalókat alaposan összekeverjük és fűszerezzük.
1. Moss meg alaposan a paradicsomokat, majd vágd apró kockákra. Ha kisebb paradicsomokat használsz, félbe vagy negyedbe is vágod őket. 2. A friss bazsalikom leveleket mosd m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFagyasztott tonhalat fagyottan tejbe és foghagymával megfőztem, egy lapáttal kiszedtem, egy tálba raktam, fehér bors, só, vaj, citromlé, kevés apróra vágott kapor, egy teáskanál mu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tonhal konzervekről csöppögtessük le a lét. Közben vágjuk apró kockákra a lilahagymát, majd egy tálban keverjük össze a halat és a hagymát. Adjuk hozzá a mustárt, a majonézt, a...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3. T...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű