10 dkg vaj, 20 dkg krémsajt, 15 dkg sonka, 1 fej lila hagyma, 3 db főtt tojás, só, bors.
A hagymát, sonkát és a tojásokat a lehető legapróbbra összekockázzuk.
A hozzávalókat alaposan összekeverjük és fűszerezzük.
A gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt. Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is. F...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A krémsajtot és a zúzott fokhagymát mixerbe tesszük, és simára dolgozzuk. 2. Fűszerezzük, és belekeverjük a friss vagy szárított, aprított metélőhagymát. 3. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat megmossuk, megtöröljük, és kb. 15 perc alatt meggrillezzük. Pár percenként forgassuk meg, hogy minden oldaluk feketére süljön. Ha kész, tegyük egy mélyebb edénybe, ta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZakuszka 5 kiló padlizsán megsütni 3 kg paprika kápia feldarabolni két kg hagyma laskára vágva hét deci olaj plusz só körülbelül két kis marokkal elkészítése a hét deci olajon megp...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: Könnyű