- 2 db közepes padlizsán
- 1 fej hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 100 g majonéz
- 5 kanál olívaolaj
- fél citrom leve
◾️A padlizsánokat megszurkáljuk, tepsibe helyezzük, majd 180°C fokra előmelegített sütőbe tesszük.
◾️Amikor összeesik, megráncosodik, akkor nyilvánítjuk késznek.
◾️Amikor kész, meghámozzuk a padlizsánokat, s kivesszük a belsejét, egy tálba rakjuk.
◾️Villával összetörjük, átkavarjuk.
◾️Szép folyamatosan hozzáadagoljuk az olíva olajat, közben kavarjuk.
◾️Hozzáadjuk az összes többi hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük, és jól összekavarjuk.
◾️Fogyaszthatjuk langyosan és hidegen is.
Az érett avocado húsát villával krémesre nyomkodom. Belekeverem a hozzávalókat, hűtve tálalom. Vigyázzunk a fokhagymával, ne nyomja el a többi ízt. Az újhagyma elhagyható, díszít...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyűa Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverni a hozzávalókat és pár órára hütõbe tenni. Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű