4 db tömlős sajt, 10-12 db főtt tojás, 1 fej fokhagyma, só, bors.
A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük.
A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet jól összekeverjük, majd a hűtőben állni hagyjuk.
A csirkemájat összeforgatjuk a fűszerekkel, és a cukormentes mustárral, majd egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk. Rákarikázzuk a vöröshagymát, a fokhagymát és mellé tesszük a hi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Túróba annyi piros paprikát kapok, mígy szép narancssárga nem lesz 2. Belerakom a hagymát 3. Fűszerezem 4. Hozzáadom a tejfölt, annyit, hogy kenhető legyen
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa cukkinit megmossuk, a héját levágjuk, felkarikázzuk, a hagymát apróra vágjuk, egy mélyebb serpenyőben felhevítjük az olajat, megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a cukk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű