4 db tömlős sajt, 10-12 db főtt tojás, 1 fej fokhagyma, só, bors.
A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük.
A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet jól összekeverjük, majd a hűtőben állni hagyjuk.
Olajon hagymát pirítani, hozzáadni a hámozott, kockázott cukkinit. Fűszerezni: só, bors, fokhagyma, cukor, mustár. Puhára párolni, majd hűteni. Botmixerrel pürésíteni, majd a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vajat közepes-lassú tűzön megolvasztjuk (nem keverjük meg!), felforraljuk, ezáltal a tejfehérje és a tejcukor kiválik. Az olvadt vaj tetején hab jelenik meg, az aljára pedig lesü...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A camembert sajtot villával szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd egy-két óra hűtőben “érlelés” után fogyasztjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz