4 db tömlős sajt, 10-12 db főtt tojás, 1 fej fokhagyma, só, bors.
A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük.
A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet jól összekeverjük, majd a hűtőben állni hagyjuk.
A májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA paprikákat megmossuk, szárazra töröljük, majd vasplatnin vagy sütőben megsütjük, megégetjük. Vizes kézzel lehámozzuk a héját, és a beléből a magokat kiszedjük. A tojásokat kemén...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, különválasztjuk a fehérjét és a sárgájától, külön tálba tesszük. A sárgáját jól kikeverjük a vajjal, majonézzel, borssal és az ételízes...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű