- 300 gramm csicseriborsó konzerv
- 4 evőkanál tahini
- fél citromnak a leve
- 2 kávéskanál római kömény
- 2 csipet koriander mag
- 1 kis doboz joghurt / nagy fele
- 2 evőkanál bors és só
A csicseriborsót ledaráljuk, turmixoljuk könnyebb ha közben adagoljuk hozzá a joghurtot illetve a tahinit. Az alap hummus fűszer a római kömény és a koriander de lehet hozzáadni különböző fűszereket illetve zöldséget ízesítésként: avokádót vagy tököt.
A májat tisztítsd meg, és ha van időd rá, áztasd tejben néhány órát, vagy akár egy egész éjszakát. A hagymát szeleteld vékony csíkokra, és a zsír felén futtasd meg. Add hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű30 dkg gombát sós vízben megfőzni vagy pici olajon megdinsztelni. Pici olajon 3 cikk fokhagymát, fél vöröshagymát megdinsztelni. Fűszerezni só, bors, kömény, bazsalikom, majoranna...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkiflik tetejét levágjuk, és kikaparjuk a belsejét úgy, hogy kb. fél cm-es széle maradjon. Egy serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és beletéve a lisztet világos rántást készítü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük. 2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát. 3. Sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz