menu

Családireceptkönyv.hu

Hummus Klasszikus


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 300 gramm csicseriborsó konzerv
- 4 evőkanál tahini
- fél citromnak a leve
- 2 kávéskanál római kömény
- 2 csipet koriander mag
- 1 kis doboz joghurt / nagy fele
- 2 evőkanál bors és só

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
TEPERTŐKRÉM
TEPERTŐKRÉM

A főtt tojásokat és a fokhagymát lereszelem, a hagymát nagyon apróra felkockázom, a töpörtyűt húsdaráló híján egy késes aprítógépben ledarálom. A hozzávalókat egy keverőtálba jól ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Henrietta
Vinetta
Vinetta

A padlizsánokat tűz fölött vaslapon addig sütjük, míg teljesen megpuhulnak. A legjobb, ha a héjuk kicsit meg is ég. A padlizsánok héját lehúzzuk, rozsdamentes késsel deszkán apró...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyers vegán kesukrémsajt friss zöldfűszerekkel
Nyers vegán kesukrémsajt friss zöldfűszerekkel

A kesudiót egy éjszakára beáztatjuk annyi vízbe, amennyi éppen ellepi. Ezután leöntjük róla a vizet, majd egy aprítógépbe tesszük a többi hozzávalóval együtt. A friss zöldfűszereke...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
MAJONÉZES KARFIOL *
MAJONÉZES KARFIOL *

A karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk