25 dkg tepertő, 1 kisebb fej lila hagyma, 2 szál újhagyma, 3 db főt tojás, 1 ek mustár, 1 csokor aprított petrezselyem, só, bors.
A töpörtyűt daráljuk nagyon finomra. Keverjük hozzá az apróra vágott újhagymát, lila hagymát , a feldarabolt főtt tojásokat, a mustárt és az aprítóval újra pürésítjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá az apróra vágott friss petrezselymet.
Paradicsomot és friss kenyeret kínáljunk mellé.
• Vágd félbe az avokádót, szedd ki a magját, és kanalazd ki a húsát. • A többi hozzávalóval együtt tedd turmixgépbe, és alacsony fokozaton dolgozd össze őket, vagy használj botmi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, különválasztjuk a fehérjét és a sárgájától, külön tálba tesszük. A sárgáját jól kikeverjük a vajjal, majonézzel, borssal és az ételízes...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. lépés: A tojásokat keményre főzzük. Hagyja kihűlni őket. 2. lépés: A tojás tetejét éles késsel vágjuk keresztbe, kissé lefelé haladva az oldalakon. Vegyük ki a sárgáját. 3. lé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gondosan megtisztított májat falatnyi darabokra vágjuk. Tálba tesszük, meglocsoljuk a borral, és 5–10 percig pácoljuk. A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük a felforrósított s...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű