25 dkg tepertő, 1 kisebb fej lila hagyma, 2 szál újhagyma, 3 db főt tojás, 1 ek mustár, 1 csokor aprított petrezselyem, só, bors.
A töpörtyűt daráljuk nagyon finomra. Keverjük hozzá az apróra vágott újhagymát, lila hagymát , a feldarabolt főtt tojásokat, a mustárt és az aprítóval újra pürésítjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá az apróra vágott friss petrezselymet.
Paradicsomot és friss kenyeret kínáljunk mellé.
• Vágd félbe az avokádót, szedd ki a magját, és kanalazd ki a húsát. • A többi hozzávalóval együtt tedd turmixgépbe, és alacsony fokozaton dolgozd össze őket, vagy használj botmi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikát a sütőben megsütöm, utána finoman megsózom, majd óvatosan lehúzom a héját. A padlizsánt nyílt lángon körbepitírom, majd sütőpapírral bélelt tepsiben puhára sütöm. Ezt kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt. Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is. F...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMinden összekeverünk. Ha nagyobb adag készül, meg lehet tölteni zöldpaprikát, paradicsomot. Behűteni, utána lehet szépen szeletelni. Ha egész paprikába van töltve, hűtés után szép...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű