Családireceptkönyv.hu

Tepertőkrém


Írta:

Elk. idő: 30 pec
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg tepertő, 1 kisebb fej lila hagyma, 2 szál újhagyma, 3 db főt tojás, 1 ek mustár, 1 csokor aprított petrezselyem, só, bors.

Elkészítés:


A töpörtyűt daráljuk nagyon finomra. Keverjük hozzá az apróra vágott újhagymát, lila hagymát , a feldarabolt főtt tojásokat, a mustárt és az aprítóval újra pürésítjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá az apróra vágott friss petrezselymet.
Paradicsomot és friss kenyeret kínáljunk mellé.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Reggeli ételek, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Diós, kék sajtos kenegető
Diós, kék sajtos kenegető

A dióbelet szárazon felhevített serpenyőben pár pillanat alatt illatosra pirítjuk, majd mozsárban kissé összetörjük. Hűlni hagyjuk. A natúr sajtot egy tálkában kikeverjük a tejszí...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsomos padlizsános mártogatós (Sóbors)
Paradicsomos padlizsános mártogatós (Sóbors)

A padlizsánt hámozzuk meg, vágjuk 2 centis kockákra. A paradicsomot forrázzuk le, húzzuk le a héját, szintén vágjuk kockákra. A fokhagymát pucoljuk meg, reszeljük le. A zöldfűszere...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Karolin
Avokádókrém (guacamole)
Avokádókrém (guacamole)

Az érett avocado húsát villával krémesre nyomkodom. Belekeverem a hozzávalókat, hűtve tálalom. Vigyázzunk a fokhagymával, ne nyomja el a többi ízt. Az újhagyma elhagyható, díszít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Zöldséges krémsajt
Zöldséges krémsajt

1. A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet elkeverjük a sajtkrémmel....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk