menu

Családireceptkönyv.hu

Tepertőkrém


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


darált tepertő
mustár
kis fej v hagyma
fokhagyma

bors
főtt tojás
csemege uborka

Elkészítés:


Hozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem és kenyérre kenve fogyasztom

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Harcsapaprikás és halas szendvicskrém (Buday)
Harcsapaprikás és halas szendvicskrém (Buday)

Mindent előre összevágok, bedobom a forró serpenyőbe, amikor megpirult, megsózom, megszóróm a pirospaprikával, ráteszem a sűrű tejfölt. Elkeverem, beforralom. Az egész nem több, mi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Cretons-kanadai húskrém (bmintbalázs)
Cretons-kanadai húskrém (bmintbalázs)

Vágd apróra a hagymát és a fokhagymát. Egy nagy lábasba tedd bele az összes hozzávalót a zsemlemorzsa kivételével, és keverd el őket. Alacsony lángon, fedő alatt főzd a cretons h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bianka
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tonhalas szendvicskrém
Tonhalas szendvicskrém

Összekeverünk 1 doboz (8 dkg) aprított vagy darabolt konzervtonhalat, 20 dkg tejszínes krémsajtot és 1 ek finomra szelt kapribogyót. Megsózzuk és borsozzuk. Hagyhatjuk darabosan, d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk