menu

Családireceptkönyv.hu

Körözött


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 ek tejföl, 2 ek mustár, só, bors, fűszerpaprika, őrölt kömény.

Elkészítés:


A túrót villával összetörjük.
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk.
összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bianka
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojáskrém
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Tojáskrém

a tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. S...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat megmosom és műanyag villával körbeszurkálom. A sütő rácsára alufóliát teszek, a sütőt 230 C fokra beállítom, és a padlizsánokat addig sütöm, amíg teljesen megsülnek...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ilka
Aszalt paradicsomos babos kence - TCM
Aszalt paradicsomos babos kence - TCM

A hozzávalókat a megadott sorrendben a késes aprító tartályába tesszük és krémesre pürésítjük, vagy egy tálban botmixerrel krémesítjük. A végén, ha szükséges, még igazítunk az ízek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk