menu

Családireceptkönyv.hu

Körözött


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 ek tejföl, 2 ek mustár, só, bors, fűszerpaprika, őrölt kömény.

Elkészítés:


A túrót villával összetörjük.
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk.
összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Gombás melegszendvicskrém
Gombás melegszendvicskrém

A hagymát, szalonnát felkockázzuk. Serpenyőben megdinszteljük. A gombát megtisztítjuk, aprítjuk majd a hagymához öntjük. Sózzuk, borsozzuk. A zsemléket felezzük, megkenjük vékonyan...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Henrietta
Vinetta
Vinetta

A padlizsánokat tűz fölött vaslapon addig sütjük, míg teljesen megpuhulnak. A legjobb, ha a héjuk kicsit meg is ég. A padlizsánok héját lehúzzuk, rozsdamentes késsel deszkán apró...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sajtkrém
Sajtkrém

1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat. 2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Erika
Diós, kék sajtos kenegető
Diós, kék sajtos kenegető

A dióbelet szárazon felhevített serpenyőben pár pillanat alatt illatosra pirítjuk, majd mozsárban kissé összetörjük. Hűlni hagyjuk. A natúr sajtot egy tálkában kikeverjük a tejszí...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk