25 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 ek tejföl, 2 ek mustár, só, bors, fűszerpaprika, őrölt kömény.
A túrót villával összetörjük.
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk.
összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük
1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom. 2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 2. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy közepes méretű lábost felhevítünk. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és finomra aprítjuk. A forró lábosa öntjük az olajat és ráseperjük a hagymát. Pár perc alatt puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű