Családireceptkönyv.hu

Körözött


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 ek tejföl, 2 ek mustár, só, bors, fűszerpaprika, őrölt kömény.

Elkészítés:


A túrót villával összetörjük.
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk.
összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hidegtálak, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Fitt spenótos tojáskrém
Fitt spenótos tojáskrém

A főtt tojásról távolítsd el a héját, majd egy villával alaposan törd össze. Keverd hozzá a tejfölt, ízlés szerint sózd, borsozd. Egy serpenyőben hevítsd fel a kókuszolajat, dob...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Bazsalikomos sajtkrém
Bazsalikomos sajtkrém

1. A megmosott, papírtörlőn leszárított, apróra tépkedett bazsalikomleveleket összeturmixoljuk a finomra vágott fokhagymával, a frissen reszelt parmezánnal, a száraz serpenyőben a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Füstöltsajt krém
Füstöltsajt krém

1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós lencse pástétom
Diós lencse pástétom

A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben a babérlevéllel együtt puhára főzzük. Leszűrjük, de a főzőléből egy pohárnyit félreteszünk. Amíg fő a lencse egy száraz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk