Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Körözött


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 ek tejföl, 2 ek mustár, só, bors, fűszerpaprika, őrölt kömény.

Elkészítés:


A túrót villával összetörjük.
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk.
összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hidegtálak, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fokhagymás mustár
Fokhagymás mustár

1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom. 2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Anett
Hummus
Hummus

A fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tojáskrém
Tojáskrém

1. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 2. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Pizzás melegszendvicskrém (Annuskám)
Pizzás melegszendvicskrém (Annuskám)

Egy közepes méretű lábost felhevítünk. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és finomra aprítjuk. A forró lábosa öntjük az olajat és ráseperjük a hagymát. Pár perc alatt puhára...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk