- citromlé,
- 3-4 gerezd fokhagyma,
- mustár,
- vaj 1/2 avokádónyi,
- bors, só ízlés szerint.
Az avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
1. A párizsit a sajtreszelő nagyobbik lyukán lereszeljük, majd a sajtot a kisebbik lyukon szintén lereszeljük. 2. A tojásokat már felraktuk főni, és forrástól számított 10 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFőzd keményre a tojásokat 10 perc alatt, majd hagyd kihűlni. Közben vágd fel apróra a hagymát, szárzellert és a zöldfűszereket és keverd össze az öntet hozzávalóit, a joghurtot, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat összeforgatjuk a fűszerekkel, és a cukormentes mustárral, majd egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk. Rákarikázzuk a vöröshagymát, a fokhagymát és mellé tesszük a hi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 db tojássárgája M méret 0,5 tk. só 3/4 tk. cukor 1,5 tk. mustár fél ek. 1 ek. fehérborecet 3 dl étolaj 0,25 dl sima főző olívaolaj (étolajjal helyettesíthető) 0,25 dl extr...
Elkészítési idő: 20 perc10 adag Nehézség: Könnyű