- citromlé,
- 3-4 gerezd fokhagyma,
- mustár,
- vaj 1/2 avokádónyi,
- bors, só ízlés szerint.
Az avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb...
Elkészítési idő:1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt kés...
Elkészítési idő:1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3....
Elkészítési idő: