- citromlé,
- 3-4 gerezd fokhagyma,
- mustár,
- vaj 1/2 avokádónyi,
- bors, só ízlés szerint.
Az avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
30 dkg szardíniát, 5-6 db ajókagyűrűt (ringlit), 30 dkg vajat, 1 kis fej vöröshagymát és 1 közepes citromot. A szardíniát és a ringlit törd át egy sűrű szitán, reszeld hozzá a vör...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót a tejföllel elkeverjük, villával összetörjük. A hagymát és a fűszereket hozzáadjuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA diót áztassuk be forró vízbe. Hagyjuk egy-két órát állni. A gombát tisztítsuk meg, vágjuk össze. A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. Egy serpenyőben forrósítsunk ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kesudiót egy éjszakára beáztatjuk annyi vízbe, amennyi éppen ellepi. Ezután leöntjük róla a vizet, majd egy aprítógépbe tesszük a többi hozzávalóval együtt. A friss zöldfűszereke...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű