- citromlé,
- 3-4 gerezd fokhagyma,
- mustár,
- vaj 1/2 avokádónyi,
- bors, só ízlés szerint.
Az avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
A főtt csirkehúst leszedegtjük a csontokról, késsel egészen apróra vágjuk, a hús szálirányára merőlegesen. Elkeverjük a zsírral és egy részét mixerrel pürésítjük, a többit darabosa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Az olajon megdinsztelem a hagymát, majd rádobom a májat és pár percig pirítom. 2. Megszórom pirospaprikával, egy kevés vízzel felöntöm, befűszerezem sóval, őrölt borssal, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVágd apróra a sonkát és a hagymát, keverd habosra a vajat, majd keverd össze az eddigieket a tejföllel, a vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, illetve petrezselyemzölddel. Hasz...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű