- citromlé,
- 3-4 gerezd fokhagyma,
- mustár,
- vaj 1/2 avokádónyi,
- bors, só ízlés szerint.
Az avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
A fokhagymát megpucolom, felaprítom, majd a sóval, mozsárban pépesre dörzsölöm. A tahinit összekeverem a citrom lével, hozzáadom a sós fokhagymát és alaposan kikeverem. A csicse...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA kolbászt apró kockákra vágom, össze keverem a reszelt sajttal. A kenyereket sütőpapírral bélelt tepsire teszem, a közepüket benyomkodom. A kenyér szélére, körbe egy kis “falat...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1.Először is, daráld le a mogyorót finom liszt állagúra, konyhai robotgép segítségével. 2.Majd adj hozzá hámozott banánt, hámozott, magozott avokádót, mézet, kakaót, kókuszolajat,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűMinden összekeverünk. Ha nagyobb adag készül, meg lehet tölteni zöldpaprikát, paradicsomot. Behűteni, utána lehet szépen szeletelni. Ha egész paprikába van töltve, hűtés után szép...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű