- 250 g juhtúró,
- vaj,
- újhagyma,
- petrezselyem,
- piros kaliforniai paprika,
- őrölt bors,
- őrölt csili,
- őrölt pirospaprika,
A hozzávalókat pép szerűvé összekeverem, kicsit hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Utána fogyasztható.
1. A sajtot finomra reszeljük. 2. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. 3. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézGombát tisztítás után feldaraboljuk. Hagymát is felaprítjuk, majd kevés zsiradékon pirítsuk meg, húzzuk félre, tegyünk rá egy kis pirospaprikát. Jöhet a gomba, rögtön sózzuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A padlizsánokat megsütöm, héjukat lehúzom, levüket lecsöpögtetem. Ezalatt ki is hűlnek általában. 2. A tojássárgájából a mustárral és az olajjal majonézt készítek. Citromlével...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 db tojássárgája M méret 0,5 tk. só 3/4 tk. cukor 1,5 tk. mustár fél ek. 1 ek. fehérborecet 3 dl étolaj 0,25 dl sima főző olívaolaj (étolajjal helyettesíthető) 0,25 dl extr...
Elkészítési idő: 20 perc10 adag Nehézség: Könnyű