- 250 g juhtúró,
- vaj,
- újhagyma,
- petrezselyem,
- piros kaliforniai paprika,
- őrölt bors,
- őrölt csili,
- őrölt pirospaprika,
A hozzávalókat pép szerűvé összekeverem, kicsit hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Utána fogyasztható.
Megfőztem, meghámoztam, villával összetörtem. Nem turmixoltam, mert úgy szeretem, ha kicsit darabos. Hozzáreszeltem egy jó nagy cikk fokhagymát, megszórtam kis sóval, kicsit füstöl...
Elkészítési idő:A májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...
Elkészítési idő: 45 percA finomra vágott vöröshagymát egy evőkanálnyi vajon (amit a hideg vajból veszünk el) puhára pároljuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és a megtisztított csirkemájat. Az e...
Elkészítési idő: 30 percA padlizsánokat tűz fölött vaslapon addig sütjük, míg teljesen megpuhulnak. A legjobb, ha a héjuk kicsit meg is ég. A padlizsánok héját lehúzzuk, rozsdamentes késsel deszkán apró...
Elkészítési idő: