- 250 g juhtúró,
- vaj,
- újhagyma,
- petrezselyem,
- piros kaliforniai paprika,
- őrölt bors,
- őrölt csili,
- őrölt pirospaprika,
A hozzávalókat pép szerűvé összekeverem, kicsit hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Utána fogyasztható.
◾️A padlizsánokat megszurkáljuk, tepsibe helyezzük, majd 180°C fokra előmelegített sütőbe tesszük. ◾️Amikor összeesik, megráncosodik, akkor nyilvánítjuk késznek. ◾️Amikor kész,...
Elkészítési idő: 40 perc1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.
Elkészítési idő:Az avokádót ketté vágom, egy kanál segítségével tálba kaparom a belsejét és villával összetöröm. Hozzáadom a lime kifacsart levét, sózom, borsozom, mehet bele az apróra vágott lila...
Elkészítési idő: 10 perc1. A padlizsánokat megsütöm, héjukat lehúzom, levüket lecsöpögtetem. Ezalatt ki is hűlnek általában. 2. A tojássárgájából a mustárral és az olajjal majonézt készítek. Citromlével...
Elkészítési idő: