- 250 g juhtúró,
- vaj,
- újhagyma,
- petrezselyem,
- piros kaliforniai paprika,
- őrölt bors,
- őrölt csili,
- őrölt pirospaprika,
A hozzávalókat pép szerűvé összekeverem, kicsit hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Utána fogyasztható.
1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 doboz olajos szardíniát össze kell törni villával, elkavarni 10 dk vajjal, 2 db apróra vágott kemény főtt tojással, majd mikor kész, belekeverni - de nem szétnyomva - 15 dk ribiz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. 2. Az uborkát és a hagymát megtisztítju...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz