- 250 g juhtúró,
- vaj,
- újhagyma,
- petrezselyem,
- piros kaliforniai paprika,
- őrölt bors,
- őrölt csili,
- őrölt pirospaprika,
A hozzávalókat pép szerűvé összekeverem, kicsit hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Utána fogyasztható.
Az összetört túrót a vajjal összekeverem és 10 percig állni hagyom, hogy a vaj megolvadjon. Beleteszem az apróra vágott hagymát, a sót, a borsot és az őrölt köményt. Ezután rakom...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz újhagymát karikára, a lila hagymát apró kockára vágom és egy lábasban amit később a sütőbe is be tudok tenni némi zsiradékon üvegesre párolom, majd hozzá adom a megmosott májat,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA túrót villával összetörjük. A hagymát nagyon apróra felkockázzuk. összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük és megpucoljuk. Amikor a tojások langyosra hűlnek a sárgájukat villával összetörjük és a puha vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a must...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű