keménytojás
vaj
citromlé
só
bors
mustár
finomra vágott petrezselyem
A tojásokat keményre főzzük. Megpucoljuk, kutterbe rakjuk, adunk hozzá szoba hőmérsékletű vajat, citrom levét, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, lepürésítjük. A végén lehet hozzáadni egy kis finomra vágott petrezselymet, de azt már kézzel keverjük hozzá.
1 A cukkinit mosd meg jó laposan, vágd le a két végét és szeleteld fel hosszában ujjnyi vastag szeletekre. 2. Sózd be mindkét oldalát és tedd félre pihenni. 3. Keverd össze a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olívaolajon a finomra aprított vöröshagymát jól megfonnyasztjuk. A paradicsomok héjától megszabadulunk, majd apró kockára vágjuk, és levével, magjaival a hagymánkhoz adjuk. Sóz...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűElőször is a padlizsánokat meggrillezzük olaj nélkül, jó forró grillen. Végre lesz mire használni az otthoni asztali grillezőt, amit annyira elhanyagoltam eddig... A tanfolyamban...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz avokádót törd össze villával egy kis tálban, add hozzá az aprított lilahagymát, pár csepp citromlét, csipetnyi sót és őrölt fekete borsot. Jól keverd össze.
Elkészítési idő: pár perc Nehézség: Könnyű