keménytojás
vaj
citromlé
só
bors
mustár
finomra vágott petrezselyem
A tojásokat keményre főzzük. Megpucoljuk, kutterbe rakjuk, adunk hozzá szoba hőmérsékletű vajat, citrom levét, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, lepürésítjük. A végén lehet hozzáadni egy kis finomra vágott petrezselymet, de azt már kézzel keverjük hozzá.
A spenótot megpucoljuk, megmossuk, sós vízben megfőzzük, és botmixerrel pürésítjük. A palacsintatészta hozzávalóit kikeverjük, és a szokásos módon kisütjük a palacsintákat. A fet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kölest bő, sós vízben megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a megfőtt kölest. Összekavarjuk, és összepirítjuk őke...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőkészületek: A zöldségeket megmossuk, feldaraboljuk: a répát vastagabb julienre, a paprikát 1*1cm-es darabokra, a hagymát vastag szeletekre, a zsenge zöldbabot vastagságától f...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, lereszeljük, tálba tesszük. Hozzáadjuk az összes többi alapanyagot, összekeverjük, és egy krumplinyomóval alaposan összetörjük, vagy haszná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű