- fél zellergyökér
- 2 evőkanál olivaolaj
- 2 evőkanál majonéz
- 1 kávékanál mustár
- 1,5 teáskanál. tejföl
- só, bors, nyomott fokhagyma, zellerlevél vagy petrezselyemlevél
1. Megfőzőm a zellert, majd összeturmixolom (de lehet reszelni is a megfőzött zellert)
2. Belenyomom a fokhagymát, majd összekeverem a többi összetevővel, , majd fűszerezem
Egy közepes méretű lábost felhevítünk. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és finomra aprítjuk. A forró lábosa öntjük az olajat és ráseperjük a hagymát. Pár perc alatt puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1.Kockára vágjuk a hagymát, és a zsiradékon elkezdjük dinsztelni. 2.Ezalatt a májat megmossuk, megtisztítjuk a hártyáktól. 3. Ha a hagyma kész, akkor levesszük a tűzről, bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az uborkákat megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kivájjuk. 2. A túrót áttörjük, a tejföllel simára keverjük. 3. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, az összez...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz