- fél zellergyökér
- 2 evőkanál olivaolaj
- 2 evőkanál majonéz
- 1 kávékanál mustár
- 1,5 teáskanál. tejföl
- só, bors, nyomott fokhagyma, zellerlevél vagy petrezselyemlevél
1. Megfőzőm a zellert, majd összeturmixolom (de lehet reszelni is a megfőzött zellert)
2. Belenyomom a fokhagymát, majd összekeverem a többi összetevővel, , majd fűszerezem
1. A tojásokat megfőzzük, de nem kell keményre, majd lereszeljük vagy összetörjük villával. 2. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, vöröshagymát és a majonézt, majd sóval íz...
Elkészítési idő:1.Először is, daráld le a mogyorót finom liszt állagúra, konyhai robotgép segítségével. 2.Majd adj hozzá hámozott banánt, hámozott, magozott avokádót, mézet, kakaót, kókuszolajat,...
Elkészítési idő: 10 percVedd elő a szelet kenyeret, amilyet használni szeretnél. Kend meg a vajjal.Fordítsd meg a szelet kenyeret, és vékonyan kend meg a másik oldalát is. Így alulról is fog kicsit pirul...
Elkészítési idő:25 dkg juhtúróhoz végy 10 dkg füstöltszalonnát, 2 dl tejfölt, 1 kis fej vöröshagymát, 2 csokor snidlinget. A snidlinget vágd apróra, a hagymát reszeld le. A kicsire kockázott szalo...
Elkészítési idő: