- fél zellergyökér
- 2 evőkanál olivaolaj
- 2 evőkanál majonéz
- 1 kávékanál mustár
- 1,5 teáskanál. tejföl
- só, bors, nyomott fokhagyma, zellerlevél vagy petrezselyemlevél
1. Megfőzőm a zellert, majd összeturmixolom (de lehet reszelni is a megfőzött zellert)
2. Belenyomom a fokhagymát, majd összekeverem a többi összetevővel, , majd fűszerezem
A padlizsánt 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg jól meg nem ég. Minél sültebb, annál jobb, de sütés előttérdemes egy-két helyen megszurkálni, hogyne durranjon szét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az apróra vágott hagymát összekeverem a majonézzel, majd a többi hozzávalóval fűszerezem.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedem, és sós vagy vegetás vízben megfőzöm. Jól lecsepegtetem, és az aprító gépben 2-3 másodperc alatt pépesítem. teszek hozzá majonézt, hogy kenhető legyen, s...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA hummusz alapja csicseriborsó, amit kb. 1,5 óra alatt készre főzünk, vagy használjunk konzerv csicseriborsót és akkor ez a lépés kihagyható. Egy száraz serpenyőbe szórjuk a s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű