menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos gombakrém


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg csiperkegomba, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg vaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors.

Elkészítés:


A gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt.
Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
Fűszerezés után krémes állagúra keverjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek, Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Zakuszka télire
Zakuszka télire

Az egész padlizsánt 180-200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a héja megszenesedik. Ezután kikaparjuk a héjából, majd a felaprított hagymával és a felkarikázott paprikával együtt eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tonhalkrém
Tonhalkrém

Mindent összekeverek, jó, ha érik picit

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sajtos-fokhagymás szendvicskrém
Sajtos-fokhagymás szendvicskrém

1. A sajtot finomra reszeljük. 2. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. 3. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Hajni
Baconos melegszendvics
Baconos melegszendvics

A bacont süssük meg, amikor kicsit kihűlt, vágjuk durvára. Keverjük össze a reszelt sajttal, mustárral, majonézzel meg a karikára vágott hagymával. Kenjük meg vastagon a kenyerek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk