Családireceptkönyv.hu

Sajtos gombakrém


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg csiperkegomba, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg vaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors.

Elkészítés:


A gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt.
Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
Fűszerezés után krémes állagúra keverjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Gombás ételek, Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ágnes
Humusz
Humusz

A fokhagymát megpucolom, felaprítom, majd a sóval, mozsárban pépesre dörzsölöm. A tahinit összekeverem a citrom lével, hozzáadom a sós fokhagymát és alaposan kikeverem. A csicse...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Lakatos
Párizsi krém
Párizsi krém

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gonda
Tojáskrém - SK
Tojáskrém - SK

link

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Hummusz céklával (GymBeam)
Hummusz céklával (GymBeam)

Pirítsuk a köményt egy száraz serpenyőn, amíg megérezzük az illatát. Ezután vegyük le a tűzről a serpenyőt. Vegyünk elő egy turmixgépet, és tegyük bele a főtt céklát, 1 napig áztat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk