20 dkg csiperkegomba, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg vaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors.
A gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt.
Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
Fűszerezés után krémes állagúra keverjük.
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézOlajon hagymát pirítani, hozzáadni a hámozott, kockázott cukkinit. Fűszerezni: só, bors, fokhagyma, cukor, mustár. Puhára párolni, majd hűteni. Botmixerrel pürésíteni, majd a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A párizsit a sajtreszelő nagyobbik lyukán lereszeljük, majd a sajtot a kisebbik lyukon szintén lereszeljük. 2. A tojásokat már felraktuk főni, és forrástól számított 10 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA snidlinget egész apróra vágjuk. A lazacról leöntjük az olajat, leitatjuk a felszínét papírtörülközővel, és pici darabokra vágjuk. Ezután összekeverjük a mascarponéval a hozzávaló...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz