20 dkg csiperkegomba, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg vaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors.
A gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt.
Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
Fűszerezés után krémes állagúra keverjük.
A fokhagymát megpucolom, felaprítom, majd a sóval, mozsárban pépesre dörzsölöm. A tahinit összekeverem a citrom lével, hozzáadom a sós fokhagymát és alaposan kikeverem. A csicse...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűlink
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPirítsuk a köményt egy száraz serpenyőn, amíg megérezzük az illatát. Ezután vegyük le a tűzről a serpenyőt. Vegyünk elő egy turmixgépet, és tegyük bele a főtt céklát, 1 napig áztat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű