menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos gombakrém


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg csiperkegomba, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg vaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors.

Elkészítés:


A gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt.
Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
Fűszerezés után krémes állagúra keverjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek, Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Boursin
Boursin

A hozzávalókat összeolvasztjuk, tálalásig néhány órán át a hűtőszekrényben érleljük, majd megszórjuk frissen vágott metélőhagymával.

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Bruschetta
Bruschetta

1. Moss meg alaposan a paradicsomokat, majd vágd apró kockákra. Ha kisebb paradicsomokat használsz, félbe vagy negyedbe is vágod őket. 2. A friss bazsalikom leveleket mosd m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ági
Cukkinikrém
Cukkinikrém

A kápiát csíkokra vágjuk, a cukkinit pedig lereszeljük. Egy serpenyőben felmelegítjük a zsírt, és megpirítjuk benne a fokhagymát. Hozzáadjuk a kápiát és a cukkinit, és kevergetve...

Elkészítési idő: félóra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Karfiolkrém
Karfiolkrém

A karfiolt sós vízben puhára fõzöm (a vízbe teszek kevés tejet – a karfiol szép fehér marad). Villával összetöröm, megsózom, borsozom, kevés mustárt keverek hozzá. Majonézzel és ha...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk