5 db főtt tojás
10 dk szobahőm. vaj
1 kk mustár
2 ek tejföl
kevés só
A tojás sárgáját villával összetörjük és a vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt. Végül a tojásfehérjét apró kockákra vágjuk és belekeverjük
1. A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a sonkát, és pirítjuk vele két-három percig. 2. Mehet rá a gomba is, amivel közepes fokozaton pirítjuk tovább az egészet. M...
Elkészítési idő:1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.
Elkészítési idő:30 dkg szardíniát, 5-6 db ajókagyűrűt (ringlit), 30 dkg vajat, 1 kis fej vöröshagymát és 1 közepes citromot. A szardíniát és a ringlit törd át egy sűrű szitán, reszeld hozzá a vör...
Elkészítési idő:1. A gépsonkát ledaráljuk, tálban vagy robotgépben habosra keverjük a margarinnal és az ízesítőkkel.
Elkészítési idő: