5 db főtt tojás
10 dk szobahőm. vaj
1 kk mustár
2 ek tejföl
kevés só
A tojás sárgáját villával összetörjük és a vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt. Végül a tojásfehérjét apró kockákra vágjuk és belekeverjük
1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézTedd a tonhalat és a levét vagy olajat a turmixgépbe, majd keverd a többi hozzávalóval, amíg sima masszát nem kapsz. Ha kész, kend teljes kiőrlésű (vagy bármilyen más) kenyérre....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A padlizsánokat megsütöm, héjukat lehúzom, levüket lecsöpögtetem. Ezalatt ki is hűlnek általában. 2. A tojássárgájából a mustárral és az olajjal majonézt készítek. Citromlével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKézi mixer habverővel egy tálban kikeverjük a vajkészítményt kb. 3 perc alatt. A céklát apróra kockázzuk, a feta sajtot darabosra morzsoljuk. A megmosott és lerázott kakukkfű lecsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű