- 1 érett avokádó
- 1 kicsi joghurt
- 1 evőkanál majonéz
- fél gerezd fokhagyma
- fél lilahagyma
- 1 paradicsom
- szerecsendió
- bors, só
- fél lime leve
Összetörjük villával az avokádót összekeverjük a joghurttal, belereszeljük a fokhagymát, apróra kockázzuk a lila hagymát és a paradicsomot. A lime levét és a fűszereket a végén adjuk hozzá és a hűtőben állni hagyjuk pár óráig
1. A csirkecombokat megmossuk és himalája sóval ízesített vízben (ha van húslevesünk, azzal sokkal finomabb) a forrástól számítva kb. 40 perc alatt puhára főzzük. (Ha maradék hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, különválasztjuk a fehérjét és a sárgájától, külön tálba tesszük. A sárgáját jól kikeverjük a vajjal, majonézzel, borssal és az ételízes...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, ha kész, megpucoljuk. A görög joghurttal együtt késes aprítóba tesszük és összeturmixoljuk. Fűszerezzük. A spenótot megmossuk, leszárítjuk és vékony csíkok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű