Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Fűszervaj


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:?
?petrezselymes (halakhoz, fehér húsokhoz)?
- 10 dkg vaj,
- 2 ek. aprított petrezselyem,
- 1 nagyobb gerezd fokhagyma,
- fél citrom reszelt héja,
- 2 tk. citromlé,
- kevés friss őrölt fehér bors,
- csapott fél kk. aprószemű só,
?csilis (lazachoz, csirkéhez)?
- 10 dkg vaj,
- 2 thai chili,
- 1 narancs reszelt héja,
- 2 tk. narancslé,
- friss őrölt feketebors,
- fél kk. barna nádcukor,
- csipet só,
?rozmaringos (vörös húsokhoz)?
- 10 dkg vaj,
- 4 ág rozmaring,
- 2 tk. színesbors-keverék,
- egy kis fej lila hagyma fele,
- fél kk. aprószemű só,

Elkészítés:


Összekeverjük az ízesítőket a vajjal.
Egy darabka folpackra halmozzuk, feltekerjük, rúddá formázzuk, a két végénél öszecsavarjuk, behűtjük, ha kifagyott, a fóliában hagyva csini csomagolópapírba tekerjük.

Fűszervaj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
MAJONÉZES KARFIOL *
MAJONÉZES KARFIOL *

A karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Sajtos-fokhagymás szendvicskrém
Sajtos-fokhagymás szendvicskrém

1. A sajtot finomra reszeljük. 2. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. 3. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Tojáskrém
Tojáskrém

1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Pizzás melegszendvicskrém (Annuskám)
Pizzás melegszendvicskrém (Annuskám)

Egy közepes méretű lábost felhevítünk. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és finomra aprítjuk. A forró lábosa öntjük az olajat és ráseperjük a hagymát. Pár perc alatt puhára...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk