Hozzávalók:?
?petrezselymes (halakhoz, fehér húsokhoz)?
- 10 dkg vaj,
- 2 ek. aprított petrezselyem,
- 1 nagyobb gerezd fokhagyma,
- fél citrom reszelt héja,
- 2 tk. citromlé,
- kevés friss őrölt fehér bors,
- csapott fél kk. aprószemű só,
?csilis (lazachoz, csirkéhez)?
- 10 dkg vaj,
- 2 thai chili,
- 1 narancs reszelt héja,
- 2 tk. narancslé,
- friss őrölt feketebors,
- fél kk. barna nádcukor,
- csipet só,
?rozmaringos (vörös húsokhoz)?
- 10 dkg vaj,
- 4 ág rozmaring,
- 2 tk. színesbors-keverék,
- egy kis fej lila hagyma fele,
- fél kk. aprószemű só,
Összekeverjük az ízesítőket a vajjal.
Egy darabka folpackra halmozzuk, feltekerjük, rúddá formázzuk, a két végénél öszecsavarjuk, behűtjük, ha kifagyott, a fóliában hagyva csini csomagolópapírba tekerjük.
Az avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
Elkészítési idő: 15 perc1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Elkészítési idő:1. A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek. 2. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, a...
Elkészítési idő: