160 gr natúr dobozos tonhal, 1 ek vaj, 2 ek majonéz.
A tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.
1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek. 2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk. 3. Reszelőn apróra resze...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karfiolt rózsáira szedem, és sós vagy vegetás vízben megfőzöm. Jól lecsepegtetem, és az aprító gépben 2-3 másodperc alatt pépesítem. teszek hozzá majonézt, hogy kenhető legyen, s...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz1. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 2. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz a nagyszerű ebben a receptben, hogy minden hozzávalót egy nagy keverőtálba öntünk, és egy villa segítségével simára keverjük az egészet. Más dolgunk nincs mint, hogy kenyerekre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű