4-5 kemény tojás, apróra vagdalt hagyma (lila hagyma), vaj, só, bors
még: petrezselyemzöld, zöldfűszerek
1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű30 dkg szardíniát, 5-6 db ajókagyűrűt (ringlit), 30 dkg vajat, 1 kis fej vöröshagymát és 1 közepes citromot. A szardíniát és a ringlit törd át egy sűrű szitán, reszeld hozzá a vör...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombákat megpocoljuk, majd ledaráljuk. A ledarált gombákat összekeverjük a fent említett hozzávalókkal. Vajjal megkenjük a kenyeret, rákenjük a gombás krémet, majd sajttal megsz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tonhalkonzervről leöntjük a levét (ha olajos, akkor az olajat), majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a joghurtot, a majonézt, az uborkát, a hagymát és a fűszereket, majd jól össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű