4-5 kemény tojás, apróra vagdalt hagyma (lila hagyma), vaj, só, bors
még: petrezselyemzöld, zöldfűszerek
1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen
A zsirt felmelegitjük és megfonnyasztjuk benne az apróra vágott újhagymát,összezúzott fokhagymát és kihűtjük.A keményre főtt tojásokat apróra összedaraboljuk 4 darab sárgája kivéte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A gépsonkát ledaráljuk, tálban vagy robotgépben habosra keverjük a margarinnal és az ízesítőkkel.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz uborkát és a póréhagymát vágjuk egészen apróra, keverjük a krémsajthoz, majd sózzuk meg ízlés szerint, tegyük hozzá a balzsamecetet. Botmixerrel ízlés szerint dolgozzuk össze, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű