- 2 tonhalkonzerv
- 3 kanál majonéz
- 2 teáskanál tejföl
- 1 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál mustár
- só
- bors
◾️A konzerveket lecsurgatjuk és egy tálba öntjük.
◾️Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a mustárt, a sót és a borsot.
◾️Összekeverjük és pár órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek 😊.
A tojásokat apróra vágom, ahogy a zöldfűszereket is. Összekeverem a vajkrémet a sajttal, a tojással, a fűszerekkel, és hűtőben 2 órát állni hagyom.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Közepes1.Először is, daráld le a mogyorót finom liszt állagúra, konyhai robotgép segítségével. 2.Majd adj hozzá hámozott banánt, hámozott, magozott avokádót, mézet, kakaót, kókuszolajat,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéza cukkinit, sárgarépát, paradicsomot, paprikákat ledaráljuk Egy nagy fazékba tesszük az olajat és megdinszteljük a vöröshagymát majd a fokhagymát beletesszük a ledarált zöldséget...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű