- 2 tonhalkonzerv
- 3 kanál majonéz
- 2 teáskanál tejföl
- 1 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál mustár
- só
- bors
◾️A konzerveket lecsurgatjuk, és egy tálba öntjük.
◾️Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a mustárt, a sót és a borsot.
◾️Összekeverjük, és pár órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek 😊.
1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt kés...
Elkészítési idő:A hagymát a zsíron megpárolom, borsot, paprikát, majorannát adok hozzá, majd, az erektől megtisztított májat. Amikor majdnem kész az összezúzott tojást és a cukrot, valamint a mozs...
Elkészítési idő: 30 perc1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen
Elkészítési idő: