5 db tojás, 10 dkg gépsonka, 1 kis fej vöröshagyma, kevés fekete bors, 1 mk mustár, 2-3 ek margarin, 5 dkg füstölt sajt, kenyérszeletek, 20-30 dkg trappista sajt
1. A tojásokat keményre főzzük, és villával összetörjük.
2. A gépsonkát apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a tojáshoz.
3. Belekeverjük a margarint, az apróra vágott vöröshagymát, a mustárt és a fűszereket.
4. Reszeljük le a füstölt sajtot, és a végén keverjük a masszához, majd alaposan dolgozzuk össze az egészet.
5. Kenjük meg a krémmel egyenletesen a kenyérszeleteket, halmozzunk a tetejére reszelt sajtot, majd süssük meg.
6. Ha a sajt elolvadt a tetején, és már egy kis színe is van, akkor elkészült.
1.Kockára vágjuk a hagymát, és a zsiradékon elkezdjük dinsztelni. 2.Ezalatt a májat megmossuk, megtisztítjuk a hártyáktól. 3. Ha a hagyma kész, akkor levesszük a tűzről, bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkis kockára vágva megfőztem a karalábét, sós vízben, leszűrtem és egy kanál krémsajttal elkevertem, majd egy deci natúr joghurt is került hozzá, ezzel alaposan botmixerrel eldolgoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tonhalakat az olajtól lecsepegtetem, aprítógépben pépesre keverem. Pirítóssal is finom.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű