5 db tojás, 10 dkg gépsonka, 1 kis fej vöröshagyma, kevés fekete bors, 1 mk mustár, 2-3 ek margarin, 5 dkg füstölt sajt, kenyérszeletek, 20-30 dkg trappista sajt
1. A tojásokat keményre főzzük, és villával összetörjük.
2. A gépsonkát apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a tojáshoz.
3. Belekeverjük a margarint, az apróra vágott vöröshagymát, a mustárt és a fűszereket.
4. Reszeljük le a füstölt sajtot, és a végén keverjük a masszához, majd alaposan dolgozzuk össze az egészet.
5. Kenjük meg a krémmel egyenletesen a kenyérszeleteket, halmozzunk a tetejére reszelt sajtot, majd süssük meg.
6. Ha a sajt elolvadt a tetején, és már egy kis színe is van, akkor elkészült.
Mindent összekeverek, jó, ha érik picit
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. A paradicsomok alját kereszt alakban bevágjuk, és leforrázzuk őket, így könnyen le tudjuk majd húzni a héjukat. A p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKRÉMSAJT: Egy edénybe rakok tészta szűrőt, ebbe tiszta konyharuhát. Rakok bele 330 gr tejfölt, ebbe beleforgatok 25 gr joghurtot (Én saját magam által készítettem használok, de...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA padlizsánt sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 25 percig sütjük, majd megfordítjuk, és újabb 25 percig sütjük. Az olívaolajon üvegesre dinszteljük az apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű