5 db tojás, 10 dkg gépsonka, 1 kis fej vöröshagyma, kevés fekete bors, 1 mk mustár, 2-3 ek margarin, 5 dkg füstölt sajt, kenyérszeletek, 20-30 dkg trappista sajt
1. A tojásokat keményre főzzük, és villával összetörjük.
2. A gépsonkát apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a tojáshoz.
3. Belekeverjük a margarint, az apróra vágott vöröshagymát, a mustárt és a fűszereket.
4. Reszeljük le a füstölt sajtot, és a végén keverjük a masszához, majd alaposan dolgozzuk össze az egészet.
5. Kenjük meg a krémmel egyenletesen a kenyérszeleteket, halmozzunk a tetejére reszelt sajtot, majd süssük meg.
6. Ha a sajt elolvadt a tetején, és már egy kis színe is van, akkor elkészült.
A padlizsánt és a paprikát sütőpapírral leterített tepsire tesszük és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük. A padlizsánt 40, a paprikát kb. 30 percig, amíg a héja megfeketedi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. 2. Az uborkát és a hagymát megtisztítju...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Az apróra vágott hagymát összekeverem a majonézzel, majd a többi hozzávalóval fűszerezem.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt. Sóval, jó sok...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű