menu

Családireceptkönyv.hu

Tojásos melegszendvics


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


5 db tojás, 10 dkg gépsonka, 1 kis fej vöröshagyma, kevés fekete bors, 1 mk mustár, 2-3 ek margarin, 5 dkg füstölt sajt, kenyérszeletek, 20-30 dkg trappista sajt

Elkészítés:


1. A tojásokat keményre főzzük, és villával összetörjük.

2. A gépsonkát apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a tojáshoz.

3. Belekeverjük a margarint, az apróra vágott vöröshagymát, a mustárt és a fűszereket.

4. Reszeljük le a füstölt sajtot, és a végén keverjük a masszához, majd alaposan dolgozzuk össze az egészet.

5. Kenjük meg a krémmel egyenletesen a kenyérszeleteket, halmozzunk a tetejére reszelt sajtot, majd süssük meg.

6. Ha a sajt elolvadt a tetején, és már egy kis színe is van, akkor elkészült.

Tojásos melegszendvics

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Tonhalkrém!
Tonhalkrém!

Mindent összekeverek, jó, ha érik picit

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veronika
Lecsós szendvicskrém
Lecsós szendvicskrém

1. Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. A paradicsomok alját kereszt alakban bevágjuk, és leforrázzuk őket, így könnyen le tudjuk majd húzni a héjukat. A p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Krémsajt és mascarpone
Krémsajt és mascarpone

KRÉMSAJT: Egy edénybe rakok tészta szűrőt, ebbe tiszta konyharuhát. Rakok bele 330 gr tejfölt, ebbe beleforgatok 25 gr joghurtot (Én saját magam által készítettem használok, de...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Tejfölös padlizsánkrém
Tejfölös padlizsánkrém

A padlizsánt sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 25 percig sütjük, majd megfordítjuk, és újabb 25 percig sütjük. Az olívaolajon üvegesre dinszteljük az apróra vágott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk