10 dkg Trappista sajt, 10 dkg Karaván sajt, 0,5 pohár tejföl (kicsi), 2 ek majonéz, 1 gerezd fokhagyma
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni.
2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát.
3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
A paprikákat megmossuk, szárazra töröljük majd sütőlapon vagy a sütőben megsütjük. Ha jól megsült, megsózzuk és félretesszük 10-15 percre, így sokkal könnyeben lehet majd lehúzni a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt készr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész padlizsánokat egy sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokra előmelegített sütőben kb. 1 órán át sütjük, amíg a bőrük el nem kezd ráncosodni. Megvárjuk míg kihűl, majd a héjáb...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű