4 főtt tojás, 10 dkg puha vaj, 5 dkg gomba, fél mk őrölt fehér bors, fél ek vágott petrezselyemzöld
1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom.
2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm.
3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel
A csicseriborsót ledaráljuk, turmixoljuk könnyebb ha közben adagoljuk hozzá a joghurtot illetve a tahinit. Az alap hummus fűszer a római kömény és a koriander de lehet hozzáadni kü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesZUBEREITUNG Die Zwiebel schälen und sehr fein hacken. Den Camembert mit einer Gabel zerdrücken. Frischkäse, Butter und Zwiebel untermischen. Den Käse mit Paprika, Salz und Pfeffe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat pép szerűvé összekeverem, kicsit hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Utána fogyasztható.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű