4 főtt tojás, 10 dkg puha vaj, 5 dkg gomba, fél mk őrölt fehér bors, fél ek vágott petrezselyemzöld
1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom.
2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm.
3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel
A májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Összekeverem a hozzávalókat és kész is :)
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: NehézA májat és a hagymát felszeleteljük. Kis olajon megpuhítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a májat és a fűszereket, kevergetve készre sütjük. Az aprítóba tesszük a hagyma másik fe...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű