4 főtt tojás, 10 dkg puha vaj, 5 dkg gomba, fél mk őrölt fehér bors, fél ek vágott petrezselyemzöld
1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom.
2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm.
3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel
Felaprítjuk a hagymát, kapribogyót, uborkát. A tonhalat villával összetörjük. Az egészet egy nagyobb tálba öntjük. Beletesszük a sajtkrémet. Sózzuk és hozzákeverjük a mustárt, majo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA beáztatott vöröslencsét és a sárgaborsót sózott, borsozott és babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük, leszűrjük, és krémesre turmixoljuk. Ha langyosra hűlt, hozzákever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat apróra vágjuk, vagy lereszeljük és egy tálba tesszük. 2. A hagymát is apróra vágjuk és hozzákeverjük. 3. A tejfölt, a majonézt, a mustárt és a fűszereket öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű