kb. 5 tojás, 1 ek kacsa vagy libazsír, 1 csapott ek mustár, 1 kisebb fej lila vagy vörös hagyma, só, bors, továbbá, kevés piros paprika, 1 csapott ek tejföl
1. A tojásokat forró vízben feltéve 15 percig főzzük, majd hideg vízben hagyjuk kihűlni.
2. Megtisztítjuk a héjtól, a sárgáját eltávolítjuk, a fehérjét apróra vágjuk.
3. A sárgáját összetörve kikeverjük a zsírral, mustárral és a fűszerekkel, ill. az apróra vágott hagymával.
3. Hozzákeverjük a kockázott fehérjét.
1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük. 2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük. 3. A krém el is készült....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom. 2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA padlizsánokat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm. Hosszában felbevágom és lapjával lefele, egy sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatom. 220 fokra előmelegített...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű