kb. 5 tojás, 1 ek kacsa vagy libazsír, 1 csapott ek mustár, 1 kisebb fej lila vagy vörös hagyma, só, bors, továbbá, kevés piros paprika, 1 csapott ek tejföl
1. A tojásokat forró vízben feltéve 15 percig főzzük, majd hideg vízben hagyjuk kihűlni.
2. Megtisztítjuk a héjtól, a sárgáját eltávolítjuk, a fehérjét apróra vágjuk.
3. A sárgáját összetörve kikeverjük a zsírral, mustárral és a fűszerekkel, ill. az apróra vágott hagymával.
3. Hozzákeverjük a kockázott fehérjét.
25 dkg juhtúróhoz végy 10 dkg füstöltszalonnát, 2 dl tejfölt, 1 kis fej vöröshagymát, 2 csokor snidlinget. A snidlinget vágd apróra, a hagymát reszeld le. A kicsire kockázott szalo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű30 dkg szardíniát, 5-6 db ajókagyűrűt (ringlit), 30 dkg vajat, 1 kis fej vöröshagymát és 1 közepes citromot. A szardíniát és a ringlit törd át egy sűrű szitán, reszeld hozzá a vör...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük. 2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szele...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz