kb. 5 tojás, 1 ek kacsa vagy libazsír, 1 csapott ek mustár, 1 kisebb fej lila vagy vörös hagyma, só, bors, továbbá, kevés piros paprika, 1 csapott ek tejföl
1. A tojásokat forró vízben feltéve 15 percig főzzük, majd hideg vízben hagyjuk kihűlni.
2. Megtisztítjuk a héjtól, a sárgáját eltávolítjuk, a fehérjét apróra vágjuk.
3. A sárgáját összetörve kikeverjük a zsírral, mustárral és a fűszerekkel, ill. az apróra vágott hagymával.
3. Hozzákeverjük a kockázott fehérjét.
Az alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. 2. Hozzáadjuk a tejtermékekhez. 3. Az egészet villával összekeverjük, fűszerezzük.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1.Kockára vágjuk a hagymát, és a zsiradékon elkezdjük dinsztelni. 2.Ezalatt a májat megmossuk, megtisztítjuk a hártyáktól. 3. Ha a hagyma kész, akkor levesszük a tűzről, bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű