8 darab keményre főzött tojás, 5 dkg vaj, 2 ek krémsajt (tömlős, poharas), 2 ek tejföl, 1 közepes fej vöröshagyma, só, őrölt fekete bors, mustár (lehet dijoni) ízlés szerint
1. A keményre főzött, lehűtött,, megtisztított tojásokat egy tálba tesszük, hozzáadjuk a szükséges anyagokat, (hagymát finomra reszeljük), ízesítjük.
2. Botmixerrel rövid ideig keverjük, pürésítjük, jól lehűtjük és fogyasztjuk.
3. Friss paprikával, retekkel, hagymával....stb. kínáljuk, ha szeretnénk, kedvünk szerint dekorálhatjuk a megkent kenyeret, péksüteményt.
A paprikákat szélesebb szeletekre vágom és kicsi olajon megsütöm a héjas oldalát, teflonban. Amikor látom, hogy megsült, leszedem a héjáról a paprikák húsát. Olajon megfuttatom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA finomra vágott vöröshagymát egy evőkanálnyi vajon (amit a hideg vajból veszünk el) puhára pároljuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és a megtisztított csirkemájat. Az e...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesÖsszekutty, piritósra ráken!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA poharas tejfölt megpróbálom egyben kicsapni egy előzőleg gézzel kibélelt szűrőbe, ami alá tettem egy tálat, hogy a savónak legyen hova kicsöpögni, és a tetejét lefedtem egy tányé...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz