8 darab keményre főzött tojás, 5 dkg vaj, 2 ek krémsajt (tömlős, poharas), 2 ek tejföl, 1 közepes fej vöröshagyma, só, őrölt fekete bors, mustár (lehet dijoni) ízlés szerint
1. A keményre főzött, lehűtött,, megtisztított tojásokat egy tálba tesszük, hozzáadjuk a szükséges anyagokat, (hagymát finomra reszeljük), ízesítjük.
2. Botmixerrel rövid ideig keverjük, pürésítjük, jól lehűtjük és fogyasztjuk.
3. Friss paprikával, retekkel, hagymával....stb. kínáljuk, ha szeretnénk, kedvünk szerint dekorálhatjuk a megkent kenyeret, péksüteményt.
1. A zöldhagymát, lila hagymát és a retket apróra vágjuk, a túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, végül pedig mustárral és sóval ízesítjük. 2. Ha sz...
Elkészítési idő:1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Elkészítési idő:1. Az olajon megdinsztelem a hagymát, majd rádobom a májat és pár percig pirítom. 2. Megszórom pirospaprikával, egy kevés vízzel felöntöm, befűszerezem sóval, őrölt borssal, ma...
Elkészítési idő: