Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Sajtkrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 dob Medvesajt, 1 pohár tejföl, 1 tub majonéz, 1 fej fokhagyma, só, bors

Elkészítés:


1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.

Trükkök, tippek, praktikák:


Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát.

Sajtkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Sonkakrém
Sonkakrém

Vágd apróra a sonkát és a hagymát, keverd habosra a vajat, majd keverd össze az eddigieket a tejföllel, a vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, illetve petrezselyemzölddel. Hasz...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anett
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

1. A padlizsánt elfelezzük, majd a vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk. 200 fokon, alul-felül sütésen megsütjük (30-40p). 2. A megsült padlizsán husát egy kanállal kikapar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymás vöröslencsekrém
Fokhagymás vöröslencsekrém

A beáztatott vöröslencsét és a sárgaborsót sózott, borsozott és babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük, leszűrjük, és krémesre turmixoljuk. Ha langyosra hűlt, hozzákever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gombás tojáskrém
Gombás tojáskrém

1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom. 2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk