1 dob Medvesajt, 1 pohár tejföl, 1 tub majonéz, 1 fej fokhagyma, só, bors
1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát.
1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük. 2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szele...
Elkészítési idő:A tojás sárgáját villával összetörjük és a vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt. Végül a tojásfehérjét apró kockákra vágjuk és belekeverjük
Elkészítési idő: 45 perc1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb...
Elkészítési idő:A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjü...
Elkészítési idő: