1 dob Medvesajt, 1 pohár tejföl, 1 tub majonéz, 1 fej fokhagyma, só, bors
1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és apróra vágjuk. A szobahőmérsékletű vajat krémesre keverjük, hozzáadjuk a tojást, a paprikakrémet és az apróra vágott csípőspaprikát. Sóz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A párizsit a sajtreszelő nagyobbik lyukán lereszeljük, majd a sajtot a kisebbik lyukon szintén lereszeljük. 2. A tojásokat már felraktuk főni, és forrástól számított 10 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA brokkolit enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, jól lecsepegtetjük, majd krumplinyomóval vagy villával jól összetörjük. A majonézhez a tojássárgáját a mustárral elkavarjuk, fol...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű