1 dob Medvesajt, 1 pohár tejföl, 1 tub majonéz, 1 fej fokhagyma, só, bors
1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát.
1. A hozzávalókat ledarálni, ízlés szerint ízesíteni, összekeverni. 2. Melegszendvics-krémként is lehet fogyasztani.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézOlívaolajon üvegesre párolom az aprított hagymát. Rádobom a felkockázott cukkinit, öntök rá fél dl vizet, majd fűszerezem. Összekeverem és lefedve hagyom párolódni 5 percig. Ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük. 2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra. 3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt kés...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz