1 dob Medvesajt, 1 pohár tejföl, 1 tub majonéz, 1 fej fokhagyma, só, bors
1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát.
1. Az olajon megdinsztelem a hagymát, majd rádobom a májat és pár percig pirítom. 2. Megszórom pirospaprikával, egy kevés vízzel felöntöm, befűszerezem sóval, őrölt borssal, ma...
Elkészítési idő:1. A fűszerekkel és a reszelt sajttal habosra keverjük a vajat. 2. Legalább néhány órán át hűtőszekrényben tartjuk, így az ízek összeérnek és a körözött állaga keményebb lesz....
Elkészítési idő:1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek. 2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk. 3. Reszelőn apróra resze...
Elkészítési idő: