1 dob Medvesajt, 1 pohár tejföl, 1 tub majonéz, 1 fej fokhagyma, só, bors
1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát.
Vágd apróra a sonkát és a hagymát, keverd habosra a vajat, majd keverd össze az eddigieket a tejföllel, a vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, illetve petrezselyemzölddel. Hasz...
Elkészítési idő: 15 perc1. A padlizsánt elfelezzük, majd a vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk. 200 fokon, alul-felül sütésen megsütjük (30-40p). 2. A megsült padlizsán husát egy kanállal kikapar...
Elkészítési idő:A beáztatott vöröslencsét és a sárgaborsót sózott, borsozott és babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük, leszűrjük, és krémesre turmixoljuk. Ha langyosra hűlt, hozzákever...
Elkészítési idő:1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom. 2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott...
Elkészítési idő: