10 db tojás (közepes, "M"-es méretű), só, fekete bors, 1 csapott ek mustár, 200 g margarin
1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek.
2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk.
3. Reszelőn apróra reszeljük a tojásokat.
4. A reszelt tojáshoz tesszük a margarint, mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
5. Jól összekeverjük.
A tojásokat 10 percig főzzük, meghámozzuk, hűlni hagyjuk. A hozzávalókat a metélőhagyma kivételével összeturmixoljuk, sóval, borssal ízesítjük. A tetejére szórjuk a zöldhagymát f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt. Sóval, jó sok...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A tojást főzd meg tíz perc alatt. Közben a hagymát vágd apróra, majd futtasd meg az olajon. Rakd rá a megtisztított, felkockázott zellert, és párold meg pár perc ala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz