menu

Családireceptkönyv.hu

Tojáskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 db tojás (közepes, "M"-es méretű), só, fekete bors, 1 csapott ek mustár, 200 g margarin

Elkészítés:


1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek.

2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk.

3. Reszelőn apróra reszeljük a tojásokat.

4. A reszelt tojáshoz tesszük a margarint, mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

5. Jól összekeverjük.

Tojáskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Körözött
Körözött

1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk. 2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók. 3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis só...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Ágnes
Humusz
Humusz

A fokhagymát megpucolom, felaprítom, majd a sóval, mozsárban pépesre dörzsölöm. A tahinit összekeverem a citrom lével, hozzáadom a sós fokhagymát és alaposan kikeverem. A csicse...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Fokhagymás sajtkrém
Fokhagymás sajtkrém

A Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb,...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemájas kence
Csirkemájas kence

A májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk