10 db tojás (közepes, "M"-es méretű), só, fekete bors, 1 csapott ek mustár, 200 g margarin
1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek.
2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk.
3. Reszelőn apróra reszeljük a tojásokat.
4. A reszelt tojáshoz tesszük a margarint, mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
5. Jól összekeverjük.
1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk. 2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók. 3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis só...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA fokhagymát megpucolom, felaprítom, majd a sóval, mozsárban pépesre dörzsölöm. A tahinit összekeverem a citrom lével, hozzáadom a sós fokhagymát és alaposan kikeverem. A csicse...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű