10 db tojás (közepes, "M"-es méretű), só, fekete bors, 1 csapott ek mustár, 200 g margarin
1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek.
2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk.
3. Reszelőn apróra reszeljük a tojásokat.
4. A reszelt tojáshoz tesszük a margarint, mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
5. Jól összekeverjük.
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Elkészítési idő:Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
Elkészítési idő: 10 perc1. A szalonnát nagyon apróra összevágjuk, majd zsírját kisütjük. 2. Hagyjuk, hogy kihűljön, sőt meg is dermedjen. 3. Ezután a pörccel együtt habosra keverjük, és hozzáadjuk...
Elkészítési idő: