10 db tojás (közepes, "M"-es méretű), só, fekete bors, 1 csapott ek mustár, 200 g margarin
1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek.
2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk.
3. Reszelőn apróra reszeljük a tojásokat.
4. A reszelt tojáshoz tesszük a margarint, mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
5. Jól összekeverjük.
1. A párizsit a sajtreszelő nagyobbik lyukán lereszeljük, majd a sajtot a kisebbik lyukon szintén lereszeljük. 2. A tojásokat már felraktuk főni, és forrástól számított 10 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a hagymát. Habosra keverjük a vajat, a fölt és a mustárt, ma...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA vajat felolvasztom, rászórom a lisztet, majd fokozatasan, folyamatos keverés mellett felöntöm a tejjel. Sózom, borsozom, mehet bele a szerecsendió és a pirospaprika.Elkeverem é...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz