10 dkg reszelt eidami sajt, 2 kockasajt, ½ tömlős natúr sajtkrém, 10 dkg túró, 2 gerezd fokhagyma, bors
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem.
2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Lehet más ízesítőket is használni hozzá, meg többféle sajtot.
A szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm a zsírral együtt. A hagymát laskára vágom és a kisült szalonnára dobom az apróra vágott fokhagymával együtt, lepirítom. Rádobom a megpucol...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA májat és a hagymát felszeleteljük. Kis olajon megpuhítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a májat és a fűszereket, kevergetve készre sütjük. Az aprítóba tesszük a hagyma másik fe...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sajtot lereszeljük, vagy ha szeleteltet vásárolunk, összekockázzuk. Az újhagymát felkarikázzuk, majd apró darabokra vágjuk. Egy kisebb tálba belekanalazzuk a vajkrémet, sózzuk,...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA feldarabolt hagymát a zsírral felteszem dinsztelődni. Meleg zsírba fektetem a májat. Mikor a külseje kicsit kivilágosodik lejjebb veszem, lazán lefedem,hogy ne fröcsköljön. Nézeg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű