menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás sajtkrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 dkg reszelt eidami sajt, 2 kockasajt, ½ tömlős natúr sajtkrém, 10 dkg túró, 2 gerezd fokhagyma, bors

Elkészítés:


1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem.

2. Pirítósra kenve a legfinomabb.

Trükkök, tippek, praktikák:


Lehet más ízesítőket is használni hozzá, meg többféle sajtot.

Fokhagymás sajtkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Sajttal töltött kifli
Sajttal töltött kifli

kiflik tetejét levágjuk, és kikaparjuk a belsejét úgy, hogy kb. fél cm-es széle maradjon. Egy serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és beletéve a lisztet világos rántást készítü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mogyorókrém
Mogyorókrém

A mogyorót száraz tepsibe tesszük és kb. 10 percig pirítjuk, amíg a külső héja kezd megfeketetdni és a mogyorószemek megpörkölődnek. Kivesszük és konyharuhával ledörzsöljük a barna...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TONHALKRÉM
TONHALKRÉM

Fagyasztott tonhalat fagyottan tejbe és foghagymával megfőztem, egy lapáttal kiszedtem, egy tálba raktam, fehér bors, só, vaj, citromlé, kevés apróra vágott kapor, egy teáskanál mu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Ajvár
Ajvár

A padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk