10 dkg reszelt eidami sajt, 2 kockasajt, ½ tömlős natúr sajtkrém, 10 dkg túró, 2 gerezd fokhagyma, bors
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem.
2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Lehet más ízesítőket is használni hozzá, meg többféle sajtot.
1. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 2. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
Elkészítési idő:1. A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. 2. Az uborkát és a hagymát megtisztítju...
Elkészítési idő:1. A zöldhagymát, lila hagymát és a retket apróra vágjuk, a túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, végül pedig mustárral és sóval ízesítjük. 2. Ha sz...
Elkészítési idő: