10 dkg reszelt eidami sajt, 2 kockasajt, ½ tömlős natúr sajtkrém, 10 dkg túró, 2 gerezd fokhagyma, bors
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem.
2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Lehet más ízesítőket is használni hozzá, meg többféle sajtot.
A vajat habosra keverjük a tejföllel, a sóval, a fehér borssal, a finomra metélt snidlinggel, az összezúzott fokhagymával, végül hozzákeverjük a reszelt sajtot. Jól behűtve kenjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt grill módban előmelegítjük maximum hőfokon. A feltéthez egy tálba nagy lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit, a sajtot (én trappistát használtam) és a hagymát. Összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tehéntúrót jól összetörjük, esetleg turmixoljuk. Hozzákeverjük a pépesre tört fokhagymát, valamint a majonézt. Sózzuk. Kenyérre kenve isteni hétvégi reggeli vagy vacsora.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű