4 főtt tojás, 10 dkg puha vaj, fél mk őrölt fehérbors, fél ek vágott petrezselyemzöld
1. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm.
2. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
A csicseriborsót ledaráljuk, turmixoljuk könnyebb ha közben adagoljuk hozzá a joghurtot illetve a tahinit. Az alap hummus fűszer a római kömény és a koriander de lehet hozzáadni kü...
Elkészítési idő: 1 óra◾️A padlizsánokat megszurkáljuk, tepsibe helyezzük, majd 180°C fokra előmelegített sütőbe tesszük. ◾️Amikor összeesik, megráncosodik, akkor nyilvánítjuk késznek. ◾️Amikor kész,...
Elkészítési idő: 40 perc1. A margarint a liszttel együtt a tűzre tesszük. 2. Ha már habzik, ráöntjük a tejet. 3. Simára keverve jó sűrűre főzzük, és a tűzről lehúzva belekeverjük a darált sonkát,...
Elkészítési idő: