4 főtt tojás, 10 dkg puha vaj, fél mk őrölt fehérbors, fél ek vágott petrezselyemzöld
1. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm.
2. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
1. A gépsonkát ledaráljuk, tálban vagy robotgépben habosra keverjük a margarinnal és az ízesítőkkel.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben a babérlevéllel együtt puhára főzzük. Leszűrjük, de a főzőléből egy pohárnyit félreteszünk. Amíg fő a lencse egy száraz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat feltesszük főni, közben, amíg fő, addig lereszeljük a parizert, sajtot. A tojásokat megpucoljuk, tojásszeletelőn felkockázzuk. A parizert, sajtot, tojást, tejfölt jó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük. 2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra. 3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz