20 dkg tehéntúró, 5 dkg natúr krémsajt, 3 ek tejföl, 1 ek natúr joghurt, 1 kígyóuborka, 1 lila hagyma, só, bors
1. A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia.
2. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk.
3. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gombákat megpocoljuk, majd ledaráljuk. A ledarált gombákat összekeverjük a fent említett hozzávalókkal. Vajjal megkenjük a kenyeret, rákenjük a gombás krémet, majd sajttal megsz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA paprikát a sütőben megsütöm, utána finoman megsózom, majd óvatosan lehúzom a héját. A padlizsánt nyílt lángon körbepitírom, majd sütőpapírral bélelt tepsiben puhára sütöm. Ezt kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie gehackten Tomaten in einem Sieb für ca. 10 Minuten abtropfen lassen. Das Wasser entsorgen. Währenddessen ½ rote Paprika, ½ grüne Paprika und ½ Zwiebel sehr fein würfeln. Die J...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű