20 dkg tehéntúró, 5 dkg natúr krémsajt, 3 ek tejföl, 1 ek natúr joghurt, 1 kígyóuborka, 1 lila hagyma, só, bors
1. A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia.
2. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk.
3. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
Főzzük meg a virslit, és a burgonyát héjában. Ha elkészültek, hámozzuk meg a burgonyát, és a virslivel együtt daráljuk le. A masszába reszeljünk 1 kávéskanálnyi vöröshagymát, adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1.Kockára vágjuk a hagymát, és a zsiradékon elkezdjük dinsztelni. 2.Ezalatt a májat megmossuk, megtisztítjuk a hártyáktól. 3. Ha a hagyma kész, akkor levesszük a tűzről, bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű