20 dkg tehéntúró, 5 dkg natúr krémsajt, 3 ek tejföl, 1 ek natúr joghurt, 1 kígyóuborka, 1 lila hagyma, só, bors
1. A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia.
2. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk.
3. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt kés...
Elkészítési idő:1. A hozzávalókat ledarálod. Jól elkevered. Ízlés szerint ízesíted.
Elkészítési idő:--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt. Sóval, jó sok...
Elkészítési idő: 20 perc