-2 db tonhalkonzerv (kb. 30 dkg)
-3 evőkanál majonéz
-1 fej kisebb lilahagyma
-2 evőkanál petrezselyem zöld
-1 teáskanál mustár
-só
--frissen őrölt bors
--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt.
Sóval, jó sok frissen őrölt borssal, ízesítjük.
Hűtőben hagyom kicsit érni.
- pirított kenyérrel tálalom.( de nagyon finom puha friss kenyérrel is )
A tojásokat megfőzzük. Meghántjuk, kettévágjuk, a tojássárgáját kivesszük. A fehérjét durvára vágjuk. A vajat aprítógépbe tesszük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a mustárt és a tú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucolom, apróra vágom. A kockára vágott sonkát egy serpenyőben ropogósra sütöm. A creme frainche-t elkeverem a sajttal, zöldborssal, sonkával és a hagymával. Sóval íze...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA fetát tedd késes aprítóba, vagy ess neki egy villával. Az utóbbi nagyobb meló, de ne add fel, nyomd, amíg lágy és krémes nem lesz. Lazítsd egy kevés görög joghurttal – ha aprítót...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű