-2 db tonhalkonzerv (kb. 30 dkg)
-3 evőkanál majonéz
-1 fej kisebb lilahagyma
-2 evőkanál petrezselyem zöld
-1 teáskanál mustár
-só
--frissen őrölt bors
--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt.
Sóval, jó sok frissen őrölt borssal, ízesítjük.
Hűtőben hagyom kicsit érni.
- pirított kenyérrel tálalom.( de nagyon finom puha friss kenyérrel is )
A dióbelet szárazon felhevített serpenyőben pár pillanat alatt illatosra pirítjuk, majd mozsárban kissé összetörjük. Hűlni hagyjuk. A natúr sajtot egy tálkában kikeverjük a tejszí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűHozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem és kenyérre kenve fogyasztom
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom. 2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKézi mixer habverővel egy tálban kikeverjük a vajkészítményt kb. 3 perc alatt. A céklát apróra kockázzuk, a feta sajtot darabosra morzsoljuk. A megmosott és lerázott kakukkfű lecsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű