-2 db tonhalkonzerv (kb. 30 dkg)
-3 evőkanál majonéz
-1 fej kisebb lilahagyma
-2 evőkanál petrezselyem zöld
-1 teáskanál mustár
-só
--frissen őrölt bors
--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt.
Sóval, jó sok frissen őrölt borssal, ízesítjük.
Hűtőben hagyom kicsit érni.
- pirított kenyérrel tálalom.( de nagyon finom puha friss kenyérrel is )
1. A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet elkeverjük a sajtkrémmel....
Elkészítési idő:Hozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem és kenyérre kenve fogyasztom
Elkészítési idő: 20 perc1. A zöldhagymát, lila hagymát és a retket apróra vágjuk, a túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, végül pedig mustárral és sóval ízesítjük. 2. Ha sz...
Elkészítési idő: