-2 db tonhalkonzerv (kb. 30 dkg)
-3 evőkanál majonéz
-1 fej kisebb lilahagyma
-2 evőkanál petrezselyem zöld
-1 teáskanál mustár
-só
--frissen őrölt bors
--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt.
Sóval, jó sok frissen őrölt borssal, ízesítjük.
Hűtőben hagyom kicsit érni.
- pirított kenyérrel tálalom.( de nagyon finom puha friss kenyérrel is )
A sonkát apró kockákra vágjuk, és az összes hozzávalót jól kikeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót és a mozzarellát villával összetöröm, hozzá adom az aprított újhagymát, a tejfölt, összekeverem a fűszerekkel, megszórom az aprított földfűszerekkel, alaposan elkeverem és...
Elkészítési idő: 8 perc Nehézség: KönnyűA snidlinget egész apróra vágjuk. A lazacról leöntjük az olajat, leitatjuk a felszínét papírtörülközővel, és pici darabokra vágjuk. Ezután összekeverjük a mascarponéval a hozzávaló...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojást keményre főzöm, majd a kolbásszal együtt apróra vagdalom, de még egyszerűbb ledarálni. 2. Egy tálba téve hozzáadom a májkrémet, a mustárt, a tejfölt, a pirosaranyat...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz