menu

Családireceptkönyv.hu

Májkrém - OK


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


50 dkg csirke vagy sertésmáj, 1 fej hagyma, 15 dkg vaj, 2 ek mustár, ízlés szerint só, bors, majoránna, kakukkfű, 2 ek tejföl

Elkészítés:


1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük.

2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt készre sütjük.

3. Vajjal és mustárral turmixszoljuk, majd hozzákeverjük a tejfölt és végül ízlés szerint sózzuk.

Májkrém - OK

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tepertőkrém
Tepertőkrém

1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük. 2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük. 3. A krém el is készült....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fűszervaj
Fűszervaj

Fokhagymás vaj Törjünk össze 4 gerezd fokhagymát, vágjunk apróra 2 teáskanál petrezselymet és ugyanennyi snidlinget, illetve készítsünk elő 2 teáskanál szárított bazsalikomot. Adj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anett
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

1. A padlizsánt elfelezzük, majd a vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk. 200 fokon, alul-felül sütésen megsütjük (30-40p). 2. A megsült padlizsán husát egy kanállal kikapar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Melegszendvicskrém
Melegszendvicskrém

1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt. 2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk