50 dkg csirke vagy sertésmáj, 1 fej hagyma, 15 dkg vaj, 2 ek mustár, ízlés szerint só, bors, majoránna, kakukkfű, 2 ek tejföl
1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük.
2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt készre sütjük.
3. Vajjal és mustárral turmixszoljuk, majd hozzákeverjük a tejfölt és végül ízlés szerint sózzuk.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és apróra vágjuk. A szobahőmérsékletű vajat krémesre keverjük, hozzáadjuk a tojást, a paprikakrémet és az apróra vágott csípőspaprikát. Sóz...
Elkészítési idő:Zakuszka 5 kiló padlizsán megsütni 3 kg paprika kápia feldarabolni két kg hagyma laskára vágva hét deci olaj plusz só körülbelül két kis marokkal elkészítése a hét deci olajon megp...
Elkészítési idő: 4 óraÖsszekeverni az aprított alapanyagokat.
Elkészítési idő: 15 percA margarint felmelegítjük egy lábasban. Beletesszük a nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, fokhagymát és a paprikát. Kb 15 percig pároljuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a májat...
Elkészítési idő: 30 pec