Fehér rész
3 tojásfehérjéből vert kemény hab
30 dkg kókusz
2 púpozott ek. porcukrot teszünk lassan, majd
0,5 kg darált keksz
2 csapott ek. porcukor
pici rum (csak annyi, hogy éppen összeálljon a massza, ne legyen lágy!).
20 dkg Rama
3 tojássárgája
5 dkg kakaó
Elkészítés
Citromfacsarót megfordítunk, az alját kibéleljük folpackkal, belerakjuk előbb a fehér, majd a barna masszát, jól belenyomjuk, hogy felvegye a facsaró formáját és kivesszük.
Az almát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk. A vízben felrakjuk főni, a cukorral és a fahéjjal. Miután majdnem megfőtt az alma, belehabarjuk a tejszínes pudingport. Készre főzzük!
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűGőz fölött összekeverem, s mehet a sütire. De ne tedd hűtőbe, amíg nem szilárdul meg. Van aki pici rumaromát is tesz bele, s van aki olajat tesz a ráma helyett, h fényesebb legye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 rúdhoz, 3 db zsemle beáztatva, 1 fej hagyma apróra vágva, 1 csokor zöldség zöldje, 3 egész tojás, só-bors-ételizesitő. az egészet összekeverem, a masszát nejlonzacskóba tekerem,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű