Tészta:
4-4 tojásból egy sárga és egy kakaós piskótalap
Krém:
2 csomag vaníliás pudingpor
7 dl tej
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
10 dkg étcsokoládé
4 evőkanál instant mogyorós cappuccino por
A tetejére:
olvasztott csokoládé
Hagyományos módon megsütöm a két piskótalapot, majd hagyom kihűlni. A vaníliás pudingot a tejben felfőzöm és kihűtöm. A margarint a porcukorral habos krémmé kikeverem, és a kihűlt pudinggal összekeverem. A barna piskótára a krém felét rákenem. A tábla étcsokoládét felolvasztom és a vaníliás krémre simítom, majd hűtőbe teszem, hogy a csokoládé megdermedjen. Amikor már elég kemény, rásimítom a cappuccinos krémet, amelyhez a maradék krémbe 4 evőkanál mogyorós cappuccino port teszek, és jól kikeverem. Az így elkészült krémet a csokoládéra rásimítom, erre pedig a sárga lap kerül. A tetejére csokoládét olvasztok.
Először a krémet készítem el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha kihűlt, ízesítem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 4 tojásból piskótát készítünk. A vaníliás pudingport felfőzzük a tejjel és a cukorral, ha kihűlt a piskótára kenjük. Hosszában kettészelt banánokkal beterítjük. Csokimázat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta elkészítése: A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd a tojások sárgáját, a porcukort és a vanília kivonatot krémesre keverjük és a végén hozzáadjuk a keményítőt is. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük, tortaformába öntjük, majd kb. 180-190 fokos sütőben tűprobáig sütjük (kb.25-30perc).
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű