Tészta:
4-4 tojásból egy sárga és egy kakaós piskótalap
Krém:
2 csomag vaníliás pudingpor
7 dl tej
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
10 dkg étcsokoládé
4 evőkanál instant mogyorós cappuccino por
A tetejére:
olvasztott csokoládé
Hagyományos módon megsütöm a két piskótalapot, majd hagyom kihűlni. A vaníliás pudingot a tejben felfőzöm és kihűtöm. A margarint a porcukorral habos krémmé kikeverem, és a kihűlt pudinggal összekeverem. A barna piskótára a krém felét rákenem. A tábla étcsokoládét felolvasztom és a vaníliás krémre simítom, majd hűtőbe teszem, hogy a csokoládé megdermedjen. Amikor már elég kemény, rásimítom a cappuccinos krémet, amelyhez a maradék krémbe 4 evőkanál mogyorós cappuccino port teszek, és jól kikeverem. Az így elkészült krémet a csokoládéra rásimítom, erre pedig a sárga lap kerül. A tetejére csokoládét olvasztok.
A hozzávalókból tésztát gyúrok. Ragadhat, kevés lisztet szórok rá és min. 1 órára hűtőbe teszem. Kicsit átgyúrom. Elfelezem. Felét kinyújtom és tepsibe fektetem, megkenem lekvárr...
Elkészítési idő:Elkészítés: A tejet felforraljuk és a tasakban félpuhára fõzött rizst hozzáadva tejberizst készítünk belõle, majd hagyjuk kihûlni. A túrót áttörjük a krumplinyomóval. A 2 literes M...
Elkészítési idő: