Hozzávalók 2 adagra:
3 darab kicsontolt csirke felsőcomb,
1 hagyma,
fél kg fehérkáposzta,
120 g. rizs,
2 evk. paradicsompüré,
kevés olaj,
pici cukor.
só, bors, csombor,
A hagymát apróra vágjuk kevés olajon megdinszteljük, rátesszük a feldarabolt csirkehúst, fehéredésig sütjük, sózzuk borsozzuk. Rátesszük a felszeletelt káposztát is, meghintjük csomborral, majd miután hozzáadtuk a megmosott rizset is, annyi vízzel öntjük fel , hogy éppen ellepje. Ha már puhára főtt minden, hozzáadjuk a paradicsompürét is, utánaízesítünk, jól összeforraljuk és tejföllel tálalhatjuk.
A csirkehúst megtisztítjuk és egy nagy tálban, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a sültcsirke fűszersóval és fokhagymaporral fűszerezzük. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy átvegy...
Elkészítési idő:Az alapot a szószt ugyanúgy készítsd el mint a Paprikás csirkét. Én ehhez csak csirkemellet használok. Keverd össze a palacsinta tésztát és süsd ki őket. Ha kész vagy a paprikás...
Elkészítési idő: 180 percA hagymát megtisztítom, és fél karikákra vágom. Kevés olajra dobom, picit megsózom, hogy könnyebben párolódjon. Rádobom a májat, átforgatom és hagyom kicsit pirulni. A májnak nag...
Elkészítési idő: