6-8 buc. file piept de pui
400 gr ciuperci
1 ceapa galbena, tocata marunt
200 gr branza gouda
piper negru, proaspat rasnit
sare
1. Spala ciupercile si taie-le in fasii subtiri.
2. Incinge uleiul si rumeneste usor ceapa in el, dupa care pune peste ea ciupercile.
3. Cand ciupercile si ceapa s-au inmuiat usor (deci inainte ca ceapa sa se rumeneasca), pune branza data pe razatoare. Amesteca bine si ia de pe foc. Transfera compozitia intr-un bol.
4. Potriveste pieptul de pui de sare si piper pe ambele parti.
5. Pune pe fiecare cate o lingura de umplutura, apoi duleaza bine si prinde cu 2-3 scobitori.
6. Pune rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-le in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru vreo 45-55 de minute.
A sütőt előmelegítjük 180 C fokra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatjuk (Erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. De ha nincs ennyi időnk, akkor...
Elkészítési idő: 1 óraA húst kisebb csíkokra kell vágni, ízlés szerint a fenti fűszereket kell rárakni, valamint egy kevés olivaolajat. 20 percre a hűtőbe helyezzük a pácolt húst. Olivaolajon kissé megp...
Elkészítési idő: 1 óraA páchoz először apróra vágjuk a fokhagymát és lereszeljük a citrom héját. Egy kis edényben összekeverjük a joghurttal a mézet, koriandert, köményt, sót, borsot, zúzott fokhagymát...
Elkészítési idő: