6-8 buc. file piept de pui
400 gr ciuperci
1 ceapa galbena, tocata marunt
200 gr branza gouda
piper negru, proaspat rasnit
sare
1. Spala ciupercile si taie-le in fasii subtiri.
2. Incinge uleiul si rumeneste usor ceapa in el, dupa care pune peste ea ciupercile.
3. Cand ciupercile si ceapa s-au inmuiat usor (deci inainte ca ceapa sa se rumeneasca), pune branza data pe razatoare. Amesteca bine si ia de pe foc. Transfera compozitia intr-un bol.
4. Potriveste pieptul de pui de sare si piper pe ambele parti.
5. Pune pe fiecare cate o lingura de umplutura, apoi duleaza bine si prinde cu 2-3 scobitori.
6. Pune rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-le in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru vreo 45-55 de minute.
1. A tejfölt fűszerezzük. 2. Szeleteljük fel a hagymát, majd keverjük össze egy kevés tejföllel, tegyük félre és hagyjuk állni legalább 1 órát. 3. Szeleteljük fel a burgonyá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReszeld le a sajtot. A csirkemellet szeld fel vékony szeletekre. Egy tálkába készíts lisztet, másikba verj fel egy tojást (vagy kettőt, amennyit felvesz majd, de zömmel elég az egy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA mellfiléket vékony szeletekre vágjuk. Húskalapáccsal a hús rostjait megtörjük, sóval, borssal meghintjük. A gyümölcsöket kockákra daraboljuk, citromlével meglocsoljuk A hús...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott galambokat hosszában ketté vágtom, megsózom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, mindegyik fél galambra teszek egy teáskanálnyi margarint, majd alufóliával lefedem, 170...
Elkészítési idő: 1-2 óra Nehézség: Közepes