1 egység olíva, 1 egység cukor, 1 egység 10%-os ecet + zöldségek, só, bors, fűszerek.
Paradicsom megmos, feldarabol, bele a tálba. Fokhagyma (sok!) ,Só, bors, oregánó, bazsalikom,
Feles pohárba cukor, majd olaj, majd ecet, bele egy kis edénybe. Összekever alaposan, úgy hogy a cukor fel is oldódjon, majd bele a tálba. Kézzel vagy salátás eszközzel összekever, majd bele a hűtőbe.
A kétféle hagymát a felhevített olajon megpároljuk. Belekeverjük a paradicsomlevet, és az átmosott, lecsepegtetett babot. Sózzuk, hozzáadjuk az édesítőszert. Petrezselyemmel megszó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magas falú tálra rátesszük a szűrőt, a szűrőre a konyharuhát, és a konyharuhába beleborítjuk a dobozos tejfölt (keverés nélkül), és a joghurtot is ugyanígy. Egy villával picit ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit megfőzzük, egyik oldalát csíkokba bevagdossuk. A főtt tojást és az uborkát felszeleteljük. Egy tányérra helyezzük a virslit, mellé az uborkákat, az uborkára a szeletelt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A káposztát külső héjától, torzsájától megfosztjuk, negyedekre vágjuk és káposztagyalun vékony szeletekre vágjuk. (Ha nincs, az uborkagyalu is megteszi.) 2 Az uborkát, jól meg...
Elkészítési idő: 60 perc + 5 - 6 Nehézség: Könnyű